.

.

Четка за Тоалетна NOVOCE С Дълга Дръжка, с монтиран на стената на Притежателя, четки за Тоалетна, Четка за почистване на Мъртвите Ъгли, Четка за Тоалетна, Чисто Бяло на ?

Четка за Тоалетна NOVOCE С Дълга Дръжка, с монтиран на стената на Притежателя, четки за Тоалетна, Четка за почистване на

BGN 2.33
Продукти

Четка за тоалетнаЕргономична четка за тоалетна професионално разработена за вашата баня, което прави вашата баня по-чист и модерен. Има два вида тоалетни четки - стенни и подови.Комбинация от четки и основи може да се осигури чистота и комфорт в личното пространство.Стенен ершик за тоалетни подходящи за гладки и плоски повърхности, като плочки, стъкло, дърво, метални слоеве и т., без никакви следи в процеса на инсталиране и да не те стени. Стенен тип може да бъде окачен на стената, за да дъното остава чиста и не съдържа вода.Външен вид може да се монтира директно на земята, който е удобен за ежедневна употреба. От едната страна на главата на четката е полуцилиндрическую дизайн, който е удобен за почистване на вътрешния ръб и изчистване на тоалетната чиния, и почистване е по-лесно.Тоалетни четки прост и елегантен дизайн, подходящи за всяка баня е незаменим аксесоар за вашата баня cleaning.Name : Набор от тоалетни щетокматериал : ABS + PP + РЕЅспецификация : 3,9 инча * 3,9 инча * 14,5 дюймовскорость : 1. Моля, проверете цвета и размера, преди да купите. Снимки на стоката не се включват стоки, различни от стоките. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малки различия в цвета, моля те, прости ми. Посочените данни са само за справка, размер измерва ръчно, грешката е 1-3 см, моля, оставете това е, благодаря. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро. Добре дошли на обмен и обратна връзка, за да ви предостави най-добрите продукти и услуги.

R

Продукти в категория