.

.

Етикети към Слушалката Виртуална реалност, Стилна Професионална Стикер на Кожата за Очила за Виртуална Реалност от PVC, Устойчиво На Надраскване, Точно на мястото н?

Етикети към Слушалката Виртуална реалност, Стилна Професионална Стикер на Кожата за Очила за Виртуална Реалност от PVC, Устойчиво

BGN 2.33
Продукти

Точният размер : Защитно фолио за виртуална слушалки идеални за points for PICO 4 VR с точни резки и точни отвориЛесно се поставя : стикер за очила за виртуална реалност лесно се поставя и позволява лесно и точно се прилага на етикети на устройства за дълголетие.Висококачествени материали : Стикер върху кожата очила за виртуална реалност, изработен от ултра-тънък, е трайно, устойчиво на петна PVC за комфортно усещане.Професионален дизайн на : Стикер върху кожата очила за виртуална реалност, специално проектирани за игри очила за виртуална реалност PICO 4, като придава на вашите точки за виртуална реалност уникален стил и което ги прави по-стилен.Пълна защита : стикер върху кожата очила за виртуална реалност ефективно предпазва оборудването от надраскване, прах и износване при ежедневна употреба. Професионален дизайн на : Стикер върху кожата очила за виртуална реалност, специално предназначени за points PICO 4 VR, като придава на вашите точки за виртуална реалност уникален стил и което ги прави по-стилен. Пълна защита : стикер върху кожата очила за виртуална реалност ефективно предпазва оборудването от надраскване, прах и износване при ежедневна употреба. Висококачествени материали : стикер върху кожата очила за виртуална реалност, изработен от ултра-тънък, е трайно, устойчиво на петна PVC за комфортно усещане. Точният размер : Защитно фолио за слушалки виртуална реалност е идеален за игри очила за виртуална реалност PICO 4 с точни резки и точни отвори. Лесно се поставя : стикер за очила за виртуална реалност лесно се поставя и позволява лесно и точно се прилага на етикети на устройства за дълголетие.Спецификация : Тип елемент : стикер за кожата очила за виртуална реалност Материал : PVC Приложимо обзавеждане : За PICO 4 VR Glasses How Употреба : Залепете и използвайте.Списък с пакети : 1 x Стикер за кожата VR-точки 1 x упътване 1 x Комплект за почистване.

R

Продукти в категория