.

.

1,8-Инчов HD на цял екран бутон MP3 Bluetooth Walkman. Поддържа връзка по Bluetooth. Преглеждане на изображения и видео. Твърд диск за четене на книги 5 (черен, един размер)

1,8-Инчов HD на цял екран бутон MP3 Bluetooth Walkman. Поддържа връзка по Bluetooth. Преглеждане на изображения и видео.

BGN 2.67
Продукти

1,8-инчов екран с висока разделителна способност : Великолепен дизайн на корпуса, оборудван с дисплей с висока разделителна способност, странични бутони за управление правят този MP3 ярък дизайн Разширяване на паметта : тялото на самолета не разполага със собствена памет и поддържа използването на For Expansion с максимална поддръжка на 128 Gb за изпълнение на изискванията към паметта.Качество на звука без загуба : Вграден висококачествен смарт-чип, интелигентно декодиране, поддръжка на различни аудиоформатов правят музика, по-приятна.По-дълъг живот батерия : Акумулаторна литиево-йонна батерия с голям капацитет, удобен за продължително използване, безопасен за пътуване. Възпроизвеждане на музика : MP3 снабден с високоговорител, с ясно качество на звука можете да се насладите на музика на открито с приятели. 1,8-инчов екран с висока разделителна способност : великолепен дизайн на корпуса, оборудван с дисплей с висока разделителна способност, странични бутони за управление правят този MP3 впечатляващ дизайн. Разширяване на паметта : тялото на самолета не разполага със собствена памет и поддържа използването на разширяване, максимална поддръжка на 128 gb за изпълнение на изискванията към паметта.Качество на звука без загуба : Вграден висококачествен смарт-чип, интелигентно декодиране, поддръжка на различни аудиоформатов правят музика, по-приятна.По-дълъг живот батерия : Акумулаторна литиево-йонна батерия с голям капацитет, удобен за продължително използване, безопасен за пътуване. Възпроизвеждане на музика : MP3 снабден с високоговорител, с ясно качество на звука, можете да се насладите на музика на открито с приятели. 1,8-Инчов HD на цял екран бутон MP3 Bluetooth Walkman.Поддържа връзка по Bluetooth.Преглеждане на изображения и видео.Четенето на книги е 5 на твърдия диск, Размер на екрана : 1.8 инча размери на продукта : 57.5 Възпроизвеждане на mm Music : поддръжка на MP3, WAV и т., Поддръжка на преглед на изображения : BMP формат JPG Поддръжка на преглед на видеоформата : формат MP4 (трябва да се превърнат с помощта на инструмент за смяна на вашия КОМПЮТЪР) Други функции : четене, FM-радио, удължаване TF, OTG, няколко езика, transceiver Bluetooth комплекта включва : 1 * MP31 * кабел за зареждане.

R

Продукти в категория