.

.

Пенящееся средство за ръце J. R. Watkins без изплакване – Сапун за ръце в дозаторе –Пенообразователе за баня и кухня – Напълно естествено, без алкохол, лемонграсс, 1,6 те?

Пенящееся средство за ръце J. R. Watkins без изплакване – Сапун за ръце в дозаторе –Пенообразователе за баня и кухня – Напълно

BGN 13.89
Продукти

ПЕНЯЩЕЕСЯ ПОЧИСТВАЩО СРЕДСТВО с ЛЕМОНГРАССОМ : Това е пенящееся средство за измиване без изплакване притежава нежен аромат на лимонена треваЗадайте опаковка в своята банята, кухнята, кола, приставном за кафе или офис за бързо почистване без елементарно, дори когато сте в движение.ИЗМИЙТЕ РЪЦЕТЕ си : всички знаем, че микробите са навсякъде, но не винаги може да се стигне до мивката, за да се възползват от сапун и вода.Използвайте това почистващо средство без изплакване, когато отида да ям, за продукти, или във фитнес залата.След няколко бързи лицеви опори ръцете ви ще бъдат чисти и без микроби след допир до мръсни вратата ръце, пакети с месо или потному спортните екипировка.НЕ ПЕРЕСЫХАЮЩЕЕ САПУН ЗА РЪЦЕ : той Е дезинфектант, ще направи ръцете ви меки, гладки, чисти и хидратирана.Той е изработен от живовляк, който успокоява кожата, а масло от чаено дърво почиства и омекотява кожата.УДОБНА ОПАКОВКА с ШУМ : Выдавите малко количество пяна в дланта си и внимателно разстелете по всички повърхности на двете ръце до пълно изсъхване.Това нежно почистващо средство достатъчно мек за чувствителна кожа, но все още се почиства и отстирывает, оставяйки имате дезинфекцирани ръце.WATKINS ОБЕЩАНИЕ : В J. Watkins ние избягваме използването на вредни съставки в нашите формули, като парабени, оцветители, фталатите и формалдехид.R Watkins с гордост е сертифицирана и призната Leaping Бъни като марка, която не е тестван върху животни.Препарат за измиване на ръцете от естествен произход, не пересыхающее, за почистване и овлажняване на ръцете в движение - ефективно отмива мръсотията и неутрализира неприятни миризми, без добавяне на вода или измиване. -Выдавите малко количество пяна в дланта си и внимателно разстелете по всички повърхности на двете ръце до пълно изсъхване. -Спестете вода, измийте ръцете си пенящимся средство за ръце J. Watkins, без промивка, вместо да се използва за измиване на ръцете проточную вода. -Произведено в САЩ : от 1868 г.Това е 150 години опит и хиляди доволни клиенти.

R

Продукти в категория