.

.

Пенящаяся препарат за съдове Veemoon Multitools, Прозрачен Държач за Сапун, Захранващи Сапун с Валяк и Сливными Дупки, Силиконов препарат за съдове за Баня, Кухненски Плот, ?

Пенящаяся препарат за съдове Veemoon Multitools, Прозрачен Държач за Сапун, Захранващи Сапун с Валяк и Сливными Дупки, Силиконов

BGN 5.32
Продукти

【Кутия за сапунени мехури "2 в 1"】 идеален за опаковка на сапун и на притежателя на гъба с тава за капкиДизайн с кухи дъно, вентилация и дренаж.Вътрешна пружина проектирани с висока свиване, при намаляване на броя на сапун пружина ще продължи да се изкачва, без отпадъци. 【Материал премиум-клас】 е Изработен от прозрачен полипропилен материал и мека гума, няма да навреди на ръцете, мек гумен валяк притежава водопоглощением, висока еластичност, устойчив към замачиванию, може да служи дълго време. 【Лесна инсталация】 просто трябва Да отворите капака на сапун ястия, сложи сапун между пружинным основание и губчатым валяк, и тя е готова за употреба.Триене на ролките сапун и гъба създава гъста пяна. 【Вентилация и дренаж】Дъното е куха конструкция, вентилация и дренаж.Благодарение на дизайна на капака, чисто и гигиеничному, можете да го поставите на капака, ако не искате да сложи сапун в кутия. 【Многофункционална кутия за сапун на пяна】 Кухи корита осигуряват бързо стекание сапун след използване, при това, водата не пропитает сапун и не ще му навреди, той проветриво и дышащее.Характеристики-Цвят : както е показано =-Материал : пластмаса, силикон = -Размер : 28,00 X13,00 X7,00 см = 11,00 X5,11 X2,75 инча = Mailto включва-1 × Кутия за разпенване на сапун =.

R

Продукти в категория