.

.

титуляр таблет phichy Gooseneck за стойка за микрофон - Метална Музикалната поставка за микрофон, щипка за таблет, Отточна тръба на шарнирна връзка Алуминиева скоба за таб?

титуляр таблет phichy Gooseneck за стойка за микрофон - Метална Музикалната поставка за микрофон, щипка за таблет, Отточна

BGN 2.00
Продукти

【Двойна метална сферични За регулиране на всички ъгли】Поставка за микрофон стойка за таблет с въртящи се на 360 градуса топка винт; В връзка между основата на захващане и монтиране на стена също е вградена метална топка, за да завъртите на 360 градуса и регулиране на 90 градуса 2-сферични плюс гъвкав дизайн, с дълга тръба осигуряват най-добри ъгли на видимост (хоризонтален, портретна, наклона нагоре и надолу) и осигуряват плавно използване.Отличен за запис на видео и обмен на онлайн-на живо. 【Идеален за стойка за микрофон 】 Зажимное основа може лесно и надеждно се фиксира на всеки трубчатом пръта с диаметър ≈ 0,7"-1,3" (18-33 мм).Идеален за пюпитра за микрофон, статив за тръба, поставка за стрели, стойки за тонколони, стойки за микрофон, на сцената, триподов, караоке, статив за барабани, монопод, подложки за чинии. 【Сверхнадежное връзка между основата на захващане и лост също е вградена в метална топка, за да завъртите на 360 градуса и регулиране на 90 градуса. 2-сферични плюс гъвкав дизайн, с дълга тръба осигуряват най-добри ъгли на видимост (хоризонтален, портретна, наклона нагоре и надолу) и осигуряват плавно използване.Отличен за запис на видео и обмен на онлайн-на живо. 【Идеален за стойка за микрофон 】 Зажимное основа може лесно и надеждно се фиксира на всеки трубчатом пръта с диаметър ≈ 0,7"-1,3" (18-33 мм).Идеален за пюпитра за микрофон, статив за тръба, поставка за стрели, стойки за тонколони, стойки за микрофон, на сцената, триподов, караоке, статив за барабани, монопод, подложки за чинии. 【Ултра сигурно и стабилно】 (1) Цельнометаллическое зажимное планина : основаване на затягане от анодизиран алуминиев материал точно процес и ръкохватка от висококачествена стомана материал правят спънки таблет е по-здрав и издръжлив.основата на затягане, покрит с гума, осигурява надеждно закрепване на микрофонной стелажи, без да се притеснявате за разклащане и падане.(2) В конзолата са на разположение нескользящие защитни силиконови облицовки за предотвратяване на драскотини и приплъзване на таблет или мобилен телефон. 【Лесно да споделят своите песни 】 Задължително условие за любителите на музиката.Можете да прикачите таблетка за стойка за микрофон, за да освободи ръката си.Дори у дома, можете лесно да споделите своите песни (например, в свиренето на китара, пиано и т.

R

Продукти в категория