.

.

FAVOMOTO Въздушен Компресор За Помпане на гуми 3 бр. Налягане с Высокоточным Аксесоар за Помпане на Калибрирани на Маркуча Гъвкав Сензор за Гуми Измерител на наляганет?

FAVOMOTO Въздушен Компресор За Помпане на гуми 3 бр. Налягане с Высокоточным Аксесоар за Помпане на Калибрирани на Маркуча Гъвкав Сензор за

BGN 44.84
Продукти

Автомобилен манометър за гуми с гъвкав маркуч, измерване на налягането на въздуха в гумите, автомобили : Малки размери, добра опция за тези, които имат колаДатчик за налягане в гумите : Оборудван сверхпрочным изтичане маркуч и прецизионным вградено устройство за намаляване на налягането на въздуха в прекалено изпращане на гумите.Манометър за налягането в автомобилните гумите : наистина си просто използват за корекция на налягането, лесно и бързо четене.Цифров накачиватель гуми : Мини размер, материал.Удобен за използване, лесно да се справят.Това е най-истински автомобил.Авто надуваем манометър : тя осигурява по-сигурна работа дори и в лоши атмосферни условия и много по-малко податливи на емисиите, взрывам и злополуки.

R

Продукти в категория