.

.

Титуляр Guolarizi Притежателя Скъпа четка за Зъби с Многофункционален Форма на Паста за зъби, Четка за Зъби Домашен Електрически Притежателя на Стоки За Баня, Кухненск?

Титуляр Guolarizi Притежателя Скъпа четка за Зъби с Многофункционален Форма на Паста за зъби, Четка за Зъби Домашен Електрически Притежателя

BGN 2.02
Продукти

Цвят : син, зелен, оранжев, сивПоради разликите между монитора изображение може да не отразяват действителните цветове на продукта.Държач за четка за зъби не е напълно функционална, но също така може да украсите дизайн на вашия дом.Държач за четка за зъби, Много стилен, и това е Много Голям Избор за всеки, който е запален фен на съвременния дизайн.Материал : ПЛАСТМАСА + силикон. Държач за четка за зъби - 1 бр. Цвят : син, зелен, оранжев, сив.Поради разликите между монитора изображение може да не отразяват действителните цветове на продукта.Държач за четка за зъби не е напълно функционална, но също така може да украсите дизайн на вашия дом.Държач за четка за зъби, Много стилен, и това е Много Голям Избор за всеки, който е запален фен на съвременния дизайн.Материал : ПЛАСТМАСА + силикон. Държач за четка за зъби - 1 бр. на Притежателя Притежателят на скъпа четка за зъби с многофункционален форма на паста за зъби, четка за зъби домашен електрически притежателя на стоки за баня, кухненска мивка, сушилни за съдове има добра здравина и стабилност. пробиване, лесен за инсталиране, спестяване на пространство в банята.Държач за четка за зъби ще стане идеално за декорация на вашия душ или баня.Материал : PP + силикон Размер : 6,2 X6,5 X8,3 см1 бр. Държач за четка за зъби се дължи На разликите между монитора изображение може да не отразяват действителните цветове на продукта.Благодарим ви!Държач за четка за зъби не е напълно функционална, но също така може да украсите дизайн на вашия дом.Държач за четка за зъби, много стилен, и е отличен избор за тези, които обичат модерен дизайн. цвят : синьо, зелено, оранжево, сиво Забележка : поради ръчно измерване се допуска отклонение до 1-2 вж. По време на инсталацията кликнете почти 15-30 секунди.

R

Продукти в категория