.

.

uyoyous Електрически Отжимной Чистач, Скрубер за къпане, Четка за почистване на Душата с 6 Сменяеми Дюзи, Безжичен Електрически Скрубер за Баня, Настилки, Плочки, Баня, ?

uyoyous Електрически Отжимной Чистач, Скрубер за къпане, Четка за почистване на Душата с 6 Сменяеми Дюзи, Безжичен Електрически

BGN 2.00
Продукти

【Двойна скорост за по-голям брой опции】Електрическа четка за почистване предвижда две допълнителни скоростта на въртене на 240/300 об/мин Натиснете веднъж, за да изберете по-ниска скорост за дневна общата прибиране на реколтата, като например премахване на сапунена пяна, мръсотия, слуз и т. При трудноудаляемой затирке, контакт на мазнини на готварска печка и продължително натрупване на петна от твърда вода натискайте дълго, за да превключите на висока скорост за по-дълбоко почистване. 【Ефективно почистване на】Електрически отжимной скрубер се захранва от вградена акумулаторна батерия с капацитет 2000 mah.Само през 3-4 часа за бързо зареждане четка за почистване на душата може да работи непрекъснато около 100 минути.Въртящата се глава на четка се върти с висока скорост до 300 об/ мин. При използване с почистващ препарат тя може бързо почистване на упорити петна и за даване на вашия дом нов вид!. 【Подвижна и Регулируема Дълга дръжка】Електрически скрубер за душата идва с подвижна и регулируема удлинительной тръба, чиято дължина варира от 11,81 инча до 45,66 инча, така че можете да регулирате дължината в зависимост от вашите нужди, което ви позволява лесно да достигне до всички краища на душа или ваната, не натоварва гърба или ръцете.Вече не е необходимо да се огънат или да падне на колене, което е особено полезно за възрастните хора и тези, които имат проблеми с кръста. 【6 Сменяеми Щеточных глави】Четка за почистване на душата с 6 сменяеми дюзи за почистване, отговарящи на нуждите на различни условия на прибиране на реколтата, като например бани с душове, вани, подови настилки, облицована с каменни плочки, фуги, канали, печки, кухня, прозорци, тоалетни и т., Четината, са изработени от солиден поликарбонат, който лесно избледняват, което позволява лесно почистване на трайно петно, без драскотини вана или плочки. 【Спестяване на време и усилия】 Електрически скрубер избавя от дълги кабели, и може да е много удобно да го използват за прибиране на реколтата, във всеки ъгъл на стаята.Ъгъл на наклон на главата на четката може да се регулира на 45 °, 180 °, така че можете да си миете без задънена улица.Безжична електрическа отжимной скрубер позволява безпрепятствено да проникне във всички скрити кътчета.

R

Продукти в категория