.

.

Облекло За Новородени Момчета в западния Ковбойском Стил с Писмото Принтом, Боди с Дълъг Ръкав, Панталони, Шапка, Комплект дрехи от 3 бр.

Облекло За Новородени Момчета в западния Ковбойском Стил с Писмото Принтом, Боди с Дълъг Ръкав, Панталони, Шапка, Комплект дрехи

BGN 7.60
Продукти

смес от памукИздърпайте закопчалка. Материал : Комплект дрехи за момче, топ от смес от памук, панталони и шапка от еластичен млечен коприна.Мека, удобна и супер дишащи дрехи за новородени момчета.Дизайн : Пролетно-есенно-зимния комплект за новородени момчета, гащеризон за малки момчета с писмото модел се съчетава с ковбойскими штанами за малки момчета и красиви шапочками да си дете и изглеждаше по-модерен.Поводи : Отлично подходящи за ежедневието, дрехи за дома, снимки на детето и т. Идеалният подарък за рожден ден, Хелоуин, Коледа, Нова година, Ден за защита на децата и други празници. Размер : Подходящ за дрехи за момчета 0-3 месеца, дрехи за момчета 3-6 месеца, дрехи за момчета 3-6 месеца, дрехи за момчета от 6-12 месеца, дрехи за момчета от 12 месеца, облекло за момичета на 12-18 месеца.Mailto : 1 х гащеризон за малки момчета + 1 х дълги панталони + 1 х подходяща шапка.Машинно пране или ръчно пране в студена вода, да не се избелва.Издърпайте закопчалка. Материал : Комплект дрехи за момче, топ от смес от памук, панталони и шапка от еластичен млечен коприна.Мека, удобна и супер дишащи дрехи за новородени момчета.Дизайн : Пролетно-есенно-зимния комплект за новородени момчета, гащеризон за малки момчета с писмото модел се съчетава с ковбойскими штанами за малки момчета и красиви шапочками да си дете и изглеждаше по-модерен.Поводи : Отлично подходящи за ежедневието, дрехи за дома, снимки на детето и т. Идеалният подарък за рожден ден, Хелоуин, Коледа, Нова година, Ден за защита на децата и други празници. Размер : Подходящ за дрехи за момчета 0-3 месеца, дрехи за момчета 3-6 месеца, дрехи за момчета 3-6 месеца, дрехи за момчета от 6-12 месеца, дрехи за момчета от 12 месеца, облекло за момичета на 12-18 месеца.Mailto : 1 х гащеризон за малки момчета + 1 х дълги панталони + 1 х подходяща шапка.Машинно или ръчно пране в студена вода, да не се избелва.

R

Продукти в категория