.

.

BXQJRJ Пластири за крака с билки, Помощ за бедрата, Етикети за Стягане на Краката с Билки, Етикети за крака с с пелин (36 бр.)

BXQJRJ Пластири за крака с билки, Помощ за бедрата, Етикети за Стягане на Краката с Билки, Етикети за крака с с пелин (36 бр.)

BGN 10.83
Продукти

??【Безопасно и ефективно】- В него се използва чиста натурална и безопасна растителна формула ??【Намаляване на натрупването на】- Можете да получите желания ефект, намаляване на броя на наслоения и ще отговарят на тези изисквания, които ви харесват. ??【хидратация】- Помощ може ефективно да задържа вода и запазва кожата ви гладка и без раздразнения. ??【Удобни и дишащи】- висок Клас нетъкан материал с тематика и адхезия;, без усещане за влага и топлина. ??【Професионален екип】- Ако имате някакви въпроси, можете да се свържете с нас и ние използваме нашите професионални знания за решаване на вашите проблеми.Моля, бъдете сигурни, че ние винаги ще бъдем заедно!. ??【Безопасно и ефективно】- В него се използва чиста натурална и безопасна растителна формула. ??【Намаляване на натрупването на】- Можете да получите желания ефект, намаляване на броя на наслоения и ще отговарят на тези изисквания, които ви харесват. ??【хидратация】- Помощ може ефективно да задържа вода и запазва кожата ви гладка и без раздразнения. ??【Удобни и дишащи】- висок Клас нетъкан материал с тематика и адхезия;, без усещане за влага и топлина. ??【Професионален екип】- Ако имате някакви въпроси, можете да се свържете с нас и ние използваме нашите професионални знания за решаване на вашите проблеми.Моля, бъдете сигурни, че ние винаги ще бъдем заедно!.Висококачествен нетъкан материал, притежаващ тематика и адхезия;, без усещане за влага и топлина.

R

Продукти в категория