.

.

Сгъваема Поставка за чаши DVTEL, Поставка за източване, Стенни Кухненски Прибори От Неръждаема стомана, Вградена Стойка за чаши, Рафтове за съхранение на съдове за го?

Сгъваема Поставка за чаши DVTEL, Поставка за източване, Стенни Кухненски Прибори От Неръждаема стомана, Вградена Стойка за чаши, Рафтове за

BGN 3.33
Продукти

※ Универсално хранилище с капацитет от 30 паунда ※ Избраната от висококачествена неръждаема стомана, матирана повърхност и ярки. ※ Вградения УДОБЕН и практичен. ※ Материал-дебел, и товароподемност подвесного прът значително увеличен. ※ Универсално хранилище с капацитет от 30 паунда. ※ Избраната от висококачествена неръждаема стомана, матирана повърхност и ярки. ※ Вградения УДОБЕН и практичен. ※ Материал-дебел, и товароподемност подвесного прът значително увеличен. ※ Универсално хранилище с капацитет от 30 паунда.※ Избраната от висококачествена неръждаема стомана, матирана повърхност и ярки.※ Вградения УДОБЕН и практичен.※ Материал-дебел, и товароподемност подвесного прът значително се увеличава.

R

Продукти в категория