.

.

Вратата Стопор GFWARE Гумен Клин 2 Опаковки Прозорец Стопор Стенен Протектор Без Маркировка Противоскользящий Гъвкав за Килими Бетонни Плочки, Дървени Повърхности П?

Вратата Стопор GFWARE Гумен Клин 2 Опаковки Прозорец Стопор Стенен Протектор Без Маркировка Противоскользящий Гъвкав за Килими Бетонни Плочки,

BGN 0.33
Продукти

【Модерен кух дизайн】 титуляр на Вратата е с уникална форма, наклонен и кух дизайн, а долната част на клина има мини лентаРазмер на крилото положение и достатъчен за повечето врати и прозорци. 【Гумен материал TRP】 Гъвкава рамка, която да запушва която е здрава и трайна, я лесно се деформират, може да се защити с подове от масивно дърво и ламинат от драскотини и вдлъбнатини.Той е уникален порест дизайн, когато не ги ползвате, можете директно да се закача за дръжката на вратата или на други места, без пробиване или залепване.Сив на цвят е подходящ за целия дизайн на дома и хотела. 【Защита за стени и без пробиване】 Този ограничител на вратата може да се настрои не само в долната част на отвора на щита, но и на дръжката на вратата.Когато налетает вятър, тя може ефективно да предпази стената от повреди или попречи на поимку деца, грудничков и домашни любимци.Когато не ги ползвате, можете да се закача за дръжката на вратата или на други места директно, не сверля и не приклеивая. 【Прозорци корк】 Този врата притежателят е подходящ не само за врати на къщата или хотела, но и за прозорци.Можете да инсталирате прозорци и никога не се притеснявате за това, че те ще бъдат затворени при твърде силен вятър.Не се притеснявайте за това, че децата да се хванат за ръце, игра с прозорец. 【Широко се използва】 Тези трайни нескользящие вратите прислужници са подходящи за дървени, стъклени и стоманени врати.Те работят добре в твърди скали, дърво, мокет покрития, бетон, керамични плочки, балатум, камък, асфалт и керамични подове. 【Модерен кух дизайн】 титуляр на Вратата е с уникална форма, наклонен и кух дизайн, а долната част на клина има мини лента.Размер на крилото положение и достатъчен за повечето врати и прозорци. 【Гумен материал TRP】 Гъвкава рамка, която да запушва която е здрава и трайна, я лесно се деформират, може да се защити с подове от масивно дърво и ламинат от драскотини и вдлъбнатини.Той е уникален порест дизайн, когато не ги ползвате, можете директно да се закача за дръжката на вратата или на други места, без пробиване или залепване.Сив на цвят е подходящ за целия дизайн на дома и хотела. 【Защита за стени и без пробиване】 Този ограничител на вратата може да се настрои не само в долната част на отвора на щита, но и на дръжката на вратата.Когато налетает вятър, тя може ефективно да предпази стената от повреди или попречи на поимку деца, грудничков и домашни любимци.Когато не ги ползвате, можете да се закача за дръжката на вратата или на други места директно, не сверля и не приклеивая. 【Прозорци корк】 Този врата притежателят е подходящ не само за врати на къщата или хотела, но и за прозорци.Можете да инсталирате прозорци и никога не се притеснявате за това, че те ще бъдат затворени при твърде силен вятър.

R

Продукти в категория