.

.

Хоризонтална кобур за телефон OneTigris джоб за колан 2,25 инча с каишка MOLLE и быстросъемной катарама UTX-Duraflex за телефон 4,7 инча, 5.5 инча, 6,1 инча (Armor Zero - черен)

Хоризонтална кобур за телефон OneTigris джоб за колан 2,25 инча с каишка MOLLE и быстросъемной катарама UTX-Duraflex за телефон 4,7

BGN 7.19
Продукти

Калъф за телефон One Tigris ARMOR ZERO : е направен от найлон 1000 D с изкривени UTX-duraflex, джапанки molle и ципове YKKПротивоугонный таен джоб с цип за малки неща, банкноти и карти; MOLLE е съвместим с конструкция гайки за колан с ширина до 2,25 инча.Вътрешна част с мека чувствах подплата за защита на вашия смартфон. петлевая лента 2,4 * 1,2 инча отпред на ивици с морален дух и регистрирани ивици.Подходящ за i Phone SE/6/6 S/7/8 Plus/SE/11/12 mini/12/12 Pro/12 Pro Max/X/XR/ Samsung Huawei или телефон с подобен размер.Противоугонный таен джоб с цип за малки неща, сметки и картички. Заден джоб с цип за друг телефон или power bank с 3 слота за кредитни карти.Вътрешна част с мека чувствах подплата за защита на вашия смартфон.MOLLE е съвместим с конструкция гайки за колан с ширина до 2,25 инча. петлевая лента 2,4 * 1,2 инча отпред на ивици с морален дух и регистрирани ивици.Хоризонтален калъф за телефон, който също така изпълнява функция на електронен портфейл за обикновени и по-прикрити ежедневна употреба, с лямками за монтиране по няколко начина, задно отделение за съхранение на друг телефон или power bank, а също така, на ръка, джоб за любопитни факти и бележки под калъф с катарама. Този калъф за вашия телефон, не е подходяща за мобилни телефони с размер 6,7 инча.

R

Продукти в категория