.

.

SDFGH Мини Тенис на Електрически Вентилатор Малък Преносим Охлаждащ вентилатор USB Акумулаторна Въздушен охладител Начало на Открито (Цвят: D, размер: 170 * 90 мм)

SDFGH Мини Тенис на Електрически Вентилатор Малък Преносим Охлаждащ вентилатор USB Акумулаторна Въздушен охладител Начало

BGN 2.67
Продукти

-регулиране на ключов трансфер, трехскоростная скоростта на вятъра може да бъде избран по желание Вградената батерия с капацитет 1200 mah, литиево-йонна батерия на по-сигурна в употреба.Удобен ремък, лек и компактен, не настоява по време на транспортирането.Преносима USB зареждане осигурява храна във всяко време, USB може да се свърже към различни устройства за зареждане по време на работа. На разположение 4 цвята, подходящи за вашата и колоритен живот. -регулиране на ключов трансфер, трехскоростная скоростта на вятъра може да бъде избран по желание. Вградената батерия с капацитет 1200 mah, литиево-йонна батерия на по-сигурна в употреба.Удобен ремък, лек и компактен, не настоява по време на транспортирането.Преносима USB зареждане осигурява храна във всяко време, USB може да се свърже към различни устройства за зареждане по време на работа. На разположение 4 цвята, подходящи за вашата и колоритен живот. -ключовата регулиране на предаване, трехскоростную скоростта на вятъра може да се изберат по желание, 1200 mah вградена батерия, литиево-йонна батерия на по-сигурна в употреба.Удобен ремък, лек и компактен, не настоява по време на транспортирането.Преносима USB зареждане осигурява храна във всяко време, USB може да се свърже към различни устройства за зареждане по време на работа. на разположение 4 цвята, подходящи за вашата и колоритен живот.Напрежение (v) : 5 Мощност (W) : 5 Вттип : Само на охлаждане Функция за синхронизация : Без синхронизация Източник на захранване : USB Материал : пластмаса Употреба : Начало Размер : 170*90 mm Забележки : 1. Моля, проверете съвместимостта, преди да купите. Поради различни ефекти дисплей и осветление действителния цвят на продукта може да се различават малко от цвета на изображението. Поради ръчно измерване на допустимо отклонение е 1-3 виж Свалящ се преден защитно покритие за удобство редовно почистване.

R

Продукти в категория