.

.

Комплект съдове за готвене yuxun за Преносим набор от прибори от неръждаема Стомана, от 1 до 9 теми, Преносим Комплект прибори за хранене от Неръждаема Стомана, Лесно М?

Комплект съдове за готвене yuxun за Преносим набор от прибори от неръждаема Стомана, от 1 до 9 теми, Преносим Комплект прибори за

BGN 1.67
Продукти

ζ【Здрави и екологично чисти】 Преносим комплект прибори за хранене с корпус е изработен от неръждаема стоманаНе съдържа вредни метали, устойчиви и трайни. ζ【Лесно преносими 】 пръчици за хранене / десертно парче / супена лъжица / вилица / чаена лъжичка / ч.л вилица /лакът / пряка тръба / четка x1 + чанта за съхранение на преносим здрав и многократна употреба набор от прибори за хранене от неръждаема стомана за пътуване или къмпинг. ζ【Модерен външен вид】 Дизайн е не само удобен, но и лесен и елегантен.Преносим комплект прибори за хранене с размерите на възрастен човек, който лесно се побира в тази модерна кутия. ζ【Лесно почистване】 Кажи "не" контейнер за еднократна употреба от полипропилен!Трябва да бъдат усърдни при миене на съдове, бъдете сигурни, че тази купа е абсолютно лесен за почистване и тя няма да губим време се губи. ζ【Няколко приложими сценарии】 идеален за използване, също така е подходящ за автомобили, ванове, ескимос, къмпинги, скаути, обяд кутии, каравани, почивки и т. Описание на продукта : Пътен комплект прибори за хранене сребро е изработен от висококачествена неръждаема стомана, стабилна и устойчива на корозия.Прост и елегантен дизайн с полирани придава стилен вид на вашето семейно масата за вечеря.Комплект прибори за хранене от неръждаема стомана, подходящи за обяд, вечеря, кафе, чай, десерти, закуски, плодове и т. е Идеално за декорация на дома на масата, партита и използване в ресторанта.Характеристики : Неръждаема стомана материал : неръждаема стомана 410 Характеристики : сребро, злато, розово, фантомное, черно Определяне : Сватба, парти, Ден на майката, Ден за защита на децата, Коледа, Семейство, ресторант, клуб и т. Списък от продукти : 1 * Комплект прибори за хранене сребро за пътуване (пръчици за хранене / десертно парче / лъжица / вилица / чаена лъжичка / ч.л вилица / лакът / пряка тръба / четка x1).

R

Продукти в категория