.

.

Съдове Сребърни Набор от прибори за хранене от Неръждаема Стомана, Лъжица и вилица, Набор от прибори за хранене за Пътуване, Златна Набор от прибори за хранене среб?

Съдове Сребърни Набор от прибори за хранене от Неръждаема Стомана, Лъжица и вилица, Набор от прибори за хранене за Пътуване, Златна

BGN 8.93
Продукти

кухненски приспособления ❤[Високо качество] : Съдове за готвене изработени от неръждаема стомана 18/10, която не податливи на корозия и трайна.Подходящ за ежедневна употреба за семейни посиделках или като отличен подарък за приятели и роднини. ❤【Изискан дизайн】 : Повърхността на съдовете преминава през процес на огледално полиране, която многократно се полира с няколко процеса.Тя е ярка, като огледало, и може да запази своя блясък по-дълго време. ❤【Лесно почистване】 : Практически прибори за хранене от 30 теми, които след употреба могат да бъдат потопени в топла вода с перилен препарат, им е много лесно за почистване и поддържане, а също така могат да се мият в съдомиялна машина. ❤【Усещането за комфорт в ръка】 : Дължината и теглото на тези прибори за хранене са подходящи.Уникален чисто през цялата дизайн, проектирана за осигуряване на удобен за улавяне на възрастни и на деца. кухненски гаджеты1.100% чисто нов и високо качество. Произведение, полиране на стомана огледала с добро качество. Нов модерен прост стил, с гладка дръжка. Подходящ за забавление с приятели. Лесно се почистват и се съхраняват, подходящ за ежедневна употреба или за подарък.Технически характеристики : Материал : Висококачествена неръждаема стомана 18/10 Цвят : като на снимката Предимство : Хубава огледална повърхност Пакетирането на продукта : Общо 30 броя, 6 десертни ножове + 6 супени лъжици + 6 десертни вилици + 6 супени лъжици + 6 чаени свещи Е добра посуда и чудесен инструмент, за да се наслаждавате на храната!.

R

Продукти в категория