.

.

Hemoton Кошница за измиване на зеленчуци двойна котела Кошница за 3-Литрова тенджера под налягане Дръжка от Неръждаема Стомана със Силиконово покритие, за Приготвяне ?

Hemoton Кошница за измиване на зеленчуци двойна котела Кошница за 3-Литрова тенджера под налягане Дръжка от Неръждаема Стомана

BGN 5.05
Продукти

Силиконова дръжка е по-удобна за употребаОтличен за приготвяне на малки порции, лесен за употреба и почистване.Той е устойчив на корозия и не замърсяват хранителните продукти.Висококачествен материал, който може да се използва за по-дълга употреба.Може да се използва не само като кошница за готвене на пара, но и като цедка или контейнер за плодове.Описание на Този продукт е изработен от висококачествена неръждаема стомана, здрава и практична за продължителна употреба, екологично чиста и безопасна за използване.Може да се използва за готвене на пара пълнени хлебчета, зеленчуци и т. Без загуба на вода.Това е удобно, практично и необходимо за дома.Характеристики - Цвят : Различни цветове.- Размер : 17, 5 X17, 5 X11, 5 см - Материал : Неръждаема стомана. - Висококачествен материал, който може да се използва за по-дълга употреба. - Отлично подходящ за приготвяне на малки количества храна и е лесен за използване и почистване. - Може да се използва не само като кошница за готвене на пара, но и като цедка или контейнер за плодове. - Силиконова дръжка е по-удобна за употреба. - Той е устойчив на корозия и не замърсяват хранителните продукти.Пратката включва 1 х кошница за котел.

R

Продукти в категория