.

.

Alipis Пластмасов Кант Сгъсти Маса Лагери Плоча, Стоманена Боя Керамични Аксесоар За Декор Ръчно Колело За Пръскане Завъртане Поставка За Бижута въртяща се Отточна т?

Alipis Пластмасов Кант Сгъсти Маса Лагери Плоча, Стоманена Боя Керамични Аксесоар За Декор Ръчно Колело За Пръскане Завъртане Поставка

BGN 1.33
Продукти

Колело за скулптура от керамика : поставка за украса на тортата е лесна и удобна за използване, а също така и лесно да се съхранява, когато не се използваКръгла завъртане на табелата : на Ръба на гладки и заоблени, без чеп, и няма да навредят на кожата.Въртяща маса за грънчарството : той предвижда плавно завъртане, за да може да рисува под всички ъгли на вашия проект. Професионален въртяща маса за грънчарството : нашите продукти се отличават с високо качество и производителност, но на цената на по-разумна.Плавно завъртане на плоча : В продукта е използван материал с високо качество, траен и устойчив на абразия.Пратката включва 1 х глинено плейър Характеристики-Размер : около 30,00 X30,00 X11,50 см/11,79 X11,79 X4,52 инча. - В продукта е използван материал с високо качество, траен и устойчив на абразия. - Това може да ви помогне да вземете производство на керамика по-лесно и по-удобно. - Цвят : Както е показано на фигурата. - Нескользящая дизайн е по-разумна и удобен за използване, предпазва предмети повратна плот от падане, а също така практични и трайна. - Той предвижда плавно въртене, така че можете да нарисува всички ъгли на вашия проект. - Материал : пластмаса стомана. - Той е прост и лесен за използване, както и лесно да се съхранява, когато не се използва.Информация за стоки, керамични въртяща се маса, За да ви е лесен и удобен за използване.Кръгла завъртане на плоча Ние използваме висок клас стомана пластмасов материал, така че можете да го съхранявате в продължение на дълъг период от време. колело за скулптура от керамика, Ако търсите глинено въртяща се маса, стабилно качество на разумна цена, аз ще ви кажа, че нашата глинено въртяща се маса, ще бъде най-добрия избор.

R

Продукти в категория