.

.

PRETYZOOM 16 бр., Вечерни Украса За дома, коледа, Коледни Луксозни Подаръци С Пайети, Подвесная Кошница От Стиропор, Завязки, Венец, Малък Лък, Лъскава Украса, Коледни Блес?

PRETYZOOM 16 бр., Вечерни Украса За дома, коледа, Коледни Луксозни Подаръци С Пайети, Подвесная Кошница От Стиропор, Завязки,

BGN 8.10
Продукти

ПянаПълнител коледно чанти : Нашите лъкове също могат да се използват повторно, те са преносими и ги съхранява лесно.Всеки лък има своя собствена форма, и не е нужно да правите това сами.Големи лъкове : на Правилния размер може да отговори на вашите различни нужди, са лесни за пренасяне и съхранение.Коледа в цилиндър с коледни панделки : Надежден материал : изработен е от качествен флокированного пеноматериала, приятна на допир, за многократна употреба и здрав, не е лесно да се отстранява и да избледняват, ще ви осигури продължителен срок на използване.Украса за коледната елха Червени панделки : Лъкове ще отговорят на вашите различни нужди в де и производството на своите си ръце, и можете да ги споделяте с приятели и семейството си. украса за коледната елха.Червени съответствие под формата на елхи : Тези лъкове са направени от приятен материал, здрави и трайни, не е лесно да се изтрият, лесно се поставят и свалят.Пратката включва 8 x коледни лъкове Характеристики - Размер : 15,00 X12,00 X1,50 см/5,89 X4,72 X0,59 см. - Прекрасен цвят и богата празнична атмосфера ще ви даде по-щастлива Коледа. - Многосюжетные лъкове могат да отговарят на вашите различни нужди, да направят Коледа по-жив и забавно. - Може да се използва повторно, спестяване на ресурси и защита на околната среда.Това е тайният декор. - Материал : дунапрен. - Такива идеални за декорация са задължителни за Коледа и Нова година. - Може да се използва с коледни венци, ротангом, опаковка в подаръчни кутии и т. Информация за стоки, Украса за коледната елха червени панделки Тези продукти са декоративни панделки за елхи, които са изработени от висококачествени материали.Пълнител за коледни торбички Това невероятни декорации, тези красиви лъкове ще придадат усещане за щастие на коледното парти. червени съответствие под формата на коледно - идеалното допълнение за декорация на дома, търговски център, витрини и така нататък.Големи лъкове Красив външен вид banta дава отличен опит за използване на бижута.

R

Продукти в категория