.

.

2022 Марио Играе се с Соником 3D Събор на Стикери за Стена за Хол Детска Стая Стенен Декор Подарък За Момичета и Момчета Спалня Плакат на Стената Тапет Подвижни Стикер?

2022 Марио Играе се с Соником 3D Събор на Стикери за Стена за Хол Детска Стая Стенен Декор Подарък За Момичета и Момчета Спалня Плакат

BGN 7.72
Продукти

【Актуализация на продукта】-Идва с повече от 20 стикери за стена; Състои се от 1 голяма етикети (20 "* 22") и повече от 20 малки стикери (2-5, 5 ") 【Применимая сцена】 - може да Го залепите на всички са чисти, сухи, нетекстурированные гладки повърхности : стени, прозорци, плочки, мебели, огледала, дори и на вашите хладилници. 【Най-добрите подаръци за детска декор】 - Можете да помогнете на децата да украсят стаята заедно, дайте на децата пълна воля на въображението си и свободно разбърква се и среща големи и малки стикери за декорация, децата определено обикнат тези на Марио.Можете също така да залепите малките стикери на любимите си предмети (например, учебници, компютри, скейтбордове, мобилни телефони, багаж . 【Внимание】 - за да се избегне увреждане на стикери ние използваме роликовую опаковка.Распаковывая, сложете ги точно на половин час; Уверете се, че повърхността на стената е гладка, чиста, суха и без прах.При премахването на стикери за стена можете да нагрява лепилото с помощта на сешоар, а след това с помощта на нож внимателно повдигнете ъгъл на етикети и бавно отклеить си. 【Следпродажбено обслужване】 - Ако имате някакви въпроси или предложения, не се колебайте да се свържете с нас.Ако не сте доволни от това, ще ви бъде възстановена сумата.Нашите стикери е безвреден, водоустойчив, не изчезват.Може да се прилага върху всяка суха, чиста и гладка повърхност, не е подходящ за мръсни или неравни повърхности. стикер с всеки модел е независима, предварително изрязване, просто отклеивается и залепен, издигнат, не причинява вреда на повърхността.Информация за продукта : Материал : самоклеящийся PVC Размер : 60x65 см (23x25 см) Цвят : както е показано на снимката.Пратката включва : 1 бр. стикер С помощта стъпки : 1. Вие трябва да изберете гладко стъкло, стена, суха и чиста повърхност (не поставяйте го на неравномерна, мръсна, влажна повърхност, в противен случай стикер ще падне. Преди да нанесете почистете с гладка повърхност с влажна кърпа. Внимателно отстранете стикер на стената с субстрат. Нанесете върху повърхността, както е показано на фигура, или направете ги със собствените си ръце по своя собствена идея. поставете тежък предмет върху стикер на стената, за да се превърне в плоска, когато той е опакован в ролка.

R

Продукти в категория