.

.

3D Лупа на екрана на мобилния видео усилвател на мобилен телефон Лупа на екрана на Мобилен телефон Проектор Усилвател на смартфон за Филми, Игри видео усилвател тел?

3D Лупа на екрана на мобилния видео усилвател на мобилен телефон Лупа на екрана на Мобилен телефон Проектор Усилвател на смартфон

BGN 9.44
Продукти

Екран мобилен телефон Широко приложение : Лупа на екрана на мобилен телефон е подходящ за помещения, на къмпинг, за пътуване, за почивка, на дома, на всяко място и т Лупа мобилен телефон подходяща кривина : по-добър избор за по-възрастните хора, на средствата за живот на възрастните хора, са напълно подходящи за изкривяване на човешкото око и по-удобен за гледане.За намаляване на умората на : усилвател може да намали чувството на дискомфорт и зрителна умора, предизвикани от продължителната внимание към малките екрани.Увеличена екранна лупа защита от подхлъзване : Със силиконови неплъзгащи подплата, може ефективно да предпазите телефона си, многофункционален и многоцелеви.Лупа на екрана Основа стойка за проектор, рискът се увеличава ВИСОЧИНА : Увеличивающую височина поставка може лесно да се регулира на по-удобен зрителен ъгъл, което го прави по-ергономична. НАМАЛЕТЕ умората на : Усилвател може да намали чувството на дискомфорт и визуална умора, предизвикани от продължителната внимание към малките екрани. Широко приложение : Лупа на екрана на мобилен телефон, подходящ за сифони, на къмпинг, за пътуване, за почивка, на дома, на всяко място и т. ПОДХОДЯЩА кривина : по-добър избор за по-възрастните хора, на средствата за живот на възрастните хора, напълно отговарят на кривизне човешкото око и по-удобен за гледане на 4. Основата на влакчета за увеличаване на височината : увеличивающую височина поставка може лесно да се регулира под удобен ъгъл на видимост, че е по-ергономичен 5. Нескользящая ЗАЩИТА : СЪС силиконови неплъзгащи подплата, може ефективно да защити телефон, богат на функции и многофункционални Спецификация : Вид на продукта : видео усилвател на мобилен телефон Материал : ABS Сфера на приложение : Подходящ е за помещения, на къмпинг, за пътуване, за почивка, на дома, където ти е угодно и т. Осъществяване списък : 1 х видео усилвател за мобилен телефон 1 х Ръководство за потребителя.

R

Продукти в категория