.

.

Набор от делви borosilicate стъкло WONCRYS с капак и 2 Чаши Диамант модел 68 грама, Капачка от неръждаема стомана, Стъклена кана за чай, Мляко, топли напитки и напитки с лед, Кех?

Набор от делви borosilicate стъкло WONCRYS с капак и 2 Чаши Диамант модел 68 грама, Капачка от неръждаема стомана, Стъклена

BGN 2.00
Продукти

【Набор от стъклени делви с ромбовидным модел】В комплекта е включена една стомна (2000 мл) и две стъклени чаши (300 мл * 2)Набор от разработени по ромбовидному узору.Красив комплект е изработен ръчно от професионални майстори.Той не само е предназначен за ежедневна употреба, но и чудесно допълват вашия дом. 【Красив кехлибарен цвят】Уникален кехлибарен цвят е хубав, и той ще е вашият избор, той заслужава да им собственост. 【Гаранция за високо качество】 Набор от делви изработен от устойчив borosilicate стъкло с високо съдържание на борат и притежава устойчивост на топлина, която може да издържа на гореща течност с лед, така че вие можете без особени усилия да се съхранява горещ студен чай, кафе, мляко и други напитки, които ви харесват. 【Използване в хладилник и печка на】 Стомна от дебела borosilicate стъкло е възможно не само да се нагрява директно на котлона, но и да се използва като контейнер за съхранение в хладилник, това ще даде на вашето напитка е най-добрия вкус. 【Гаранция】 Ние включваме защита от пяна за гарантиране на сигурността на набор от стъклени стомни по време на транспортиране.Ние ще ви предложим връщане или подмяна, ако са повредени или бракованный продукт, също така не е нужно да се върне счупени. моля, изпратете електронно писмо и се свържете с нас. 【Набор от стъклени делви с ромбовидным модел】В комплекта е включена една стомна (2000 мл) и две стъклени чаши (300 мл * 2).Набор от разработени по ромбовидному узору.Красив комплект е изработен ръчно от професионални майстори.Той не само е предназначен за ежедневна употреба, но и чудесно допълват вашия дом. 【Красив кехлибарен цвят】Уникален кехлибарен цвят е хубав, и той ще е вашият избор, той заслужава да им собственост. 【Гаранция за високо качество】 Набор от делви изработен от устойчив borosilicate стъкло с високо съдържание на борат и притежава устойчивост на топлина, която може да издържа на гореща течност с лед, така че вие можете без особени усилия да се съхранява горещ студен чай, кафе, мляко и други напитки, които ви харесват. 【Използване в хладилник и печка на】 Стомна от дебела borosilicate стъкло е възможно не само да се нагрява директно на котлона, но и да се използва като контейнер за съхранение в хладилник, това ще даде на вашето напитка е най-добрия вкус.

R

Продукти в категория