.

.

UPKOCH 4 бр Запечатани Фризера Скоростна Контейнери за бебешка храна, Сос, Тава за Закуски за Бебешка Храна, Силикон Хладилни Тава, Форма За Приготвяне на Лед, Кутия За ?

UPKOCH 4 бр Запечатани Фризера Скоростна Контейнери за бебешка храна, Сос, Тава за Закуски за Бебешка Храна, Силикон Хладилни

BGN 1.67
Продукти

СиликонФОРМА ЗА ШОКОЛАДОВИ КУБЧЕТА - Силиконови форми за кубчета лед също не се абсорбира с течение на времето.Спестяване на пространство във фризера за приготвяне на отчетливи напитки в организирани от вас партита.МНОЖЕСТВО КУТИЯ ЗА ХЛАДИЛНИК - МОДЕЛ за ЛЕД, която е лесно да се извадят и да се почистват, опростяване на процеса на приготвяне на лед.Разделени дизайн на окото, може да отговори на нуждите на различни хранителни продукти.РАЗДЕЛЕНИ СИЛИКОНОВИ ФОРМИ - Висококачествен и безопасен материал, който не се чупи след продължителен период на замразяване, подходящ за всеки дом на хладилника.Лед за КОКТЕЙЛА-Размер : около 15,00x12,00x3,80 см/5,89x4,72x1,49 инча.Фризер BENTO BOX -Силиконов Тава за замразяване, 4 окото, кутии за приготвяне на храна, Разделител, Контейнер за фризера, за многократна употреба контейнер за съхранение на храна, херметически затворени съдове, за гурме храна Bento за домашна кухня.Списък на пакетите 4 x Контейнери за Характеристики на бебешка храна - Просто и удобно да се направи кубчета лед, по-лесно да извадите кубчета лед, отколкото други форми за замразяване на супи. - Изработен от безопасен силикон.Това може да бъдат както възрастни, така и за кърмачета, моля, бъдете сигурни, използвайте контейнери за замразяване на продукти. -Цвят : тава за замразяване на сосове различни цветове Размер : 15,00 X12,00 X3,80 см / 5,89 X4,72 X1 Контейнери за замразяване на хранителни продукти. - замразяване напитки, плодове, пудинг през лятото. компактен, подходящ за затворената форма за лед от всякакъв размер в фризера. - Невероятен подарък за вашите приятели и семейство, горещо лято, който може да ви спести време и донесе забавни силиконови контейнери за съхранение на храна. -Материал : Силиконови тави за кубчета лед - Лесно да се изваждат и почистване, което улеснява процеса на готвене лед.Разделени дизайн на окото, може да отговори на нуждите на различни хранителни силиконови контейнери за хранителни продукти.Информация за стоки Форми за приготвяне на пастет Бъдете сигурни, че кутия за съхранение ще запази качеството на съставките. контейнер за детски закуски Спестете време и пари, създаване на собствено детско хранене и изпитвайки го във фризера.

R

Продукти в категория