.

.

Шнековые свредло за засаждане на Градински Шнекови Подут Саксии Градинско тренировка За изкопаване на дупки с 1.6 x 9 Jucoci Rapid Planter Подходящ за тренировки с шестигранн?

Шнековые свредло за засаждане на Градински Шнекови Подут Саксии Градинско тренировка За изкопаване на дупки с 1.6 x 9 Jucoci Rapid Planter

BGN 4.00
Продукти

【Висококачествени продукти】 Нашето шнековое длето, изработени от тежка рамка от висококачествена стомана с гланцов цвятКорпоративна идентичност и намалява пространството между остриетата за събиране на почвата, както и определяне на минимално, така че шнековые тренировки ще започнат да работят върху твърда почва, без да се налага натискане надолу. 【Увеличете ефективността на работата си】Шнековое длето направя стотици дупки за няколко минути, това ще ви спести време и ще ви спести гърба си. 【Висока съвместимост】 Тези шнековые тренировки са подходящи за повечето тренировки с шестигранным задвижване 3/8 инча, тренировки с клипс 3/8 инча, тренировки напрежение 18 или По-висока. 【Широко приложение】 Можете да го използвате за засаждане на саксийни растения, озеленяване, градина, засаждане на храсти, обработка на почвата и т. 【Гаранция за качество】Ако откриете някакви проблеми в някакъв момент на използване, нашият екип положи всички усилия, за да реши проблемите си в рамките на 12 часа.Ние наистина предлагаме на всеки клиент най-задоволителни продукти и услуги. * Нашите продукти, най-ефективно работят в меката почва.* Също така е възможно да се оправи, използвани в нормална почва .* На твърдата почва ти може да се постигне желания ефект кратък, бърз тласък и многократни перфорациями. * Моля, не използвайте нашата продукт на много твърда почва, той може да не даде желания ефект, поради недостатъчен капацитет.Лесен за почистване и лесно се заменя.Той е подходящ за по-голямата част от почвите.Той е подходящ за мащабното отглеждане, спестяване на време и енергия.* Много ефективно * искрено се предлагат на всеки клиент на най-качествени продукти и услуги.Ако откриете някакви проблеми по време на употреба, нашият екип положи всички усилия, за да реши проблемите си в рамките на дванадесет часа.

R

Продукти в категория