.

.

Направи си САМ 5D Диамантена Живопис Комплекти за Възрастни Пълна Тренировка Чук на Тор Диамантена Живопис Планински Кристал, Бродерия Картини Кръстат Бод Изкуств?

Направи си САМ 5D Диамантена Живопис Комплекти за Възрастни Пълна Тренировка Чук на Тор Диамантена Живопис Планински Кристал, Бродерия

BGN 3.33
Продукти

Комплекти за рисуване с диаманти, със собствените си ръце - това е една приятна рана, която е лесно да се събере, което я прави отлична за деца / за възрастни / начинаещиРисуване с диаманти - идеално занимание за деца, които те могат да споделят с майка си, баща си или с приятели.Рисуване с диаманти може да украсят стаята си, което му придава по-дизайнерски вид.Ние искрено се надяваме, че любителите на изкуството с диаманти ще получите удоволствие от изкуството с диаманти!. ? Какво получавате : Нашата диамантена картина, включваща 1 алмазную дръжка, 1 тава и парче глина, с диаманти от всеки цвят осигурява допълнително количество от 30%, което е достатъчно за завършване на диамант стенописи.Размер на платното - 12х16 см. ? Сгъсти нано-платно : Нашите комплекти за рисуване с диаманти за възрастни и деца е водоустойчив и има постоянна консистенция.Перфектен цвят и на съответните подробни указания.Символи и букви е много лесно да се види и прочете. ? Украса за диамант живопис : Нашият комплект за диамант живопис ще ви помогне да подправка на вашия хол, спалня и на други места, е идеално за декорация на дома, diamond изкуство осветява живота и я прави по-интересна. ? Сладък подарък : Диамант изкуство, пенливи, силно третото измерение.Изпълнена си със собствената си ръка, пълна с искреност, тази картина ще се превърне в идеален подарък за близък приятел. ? Вашето удовлетворение е гарантирано : Ако в комплекта за диамант живопис липсват скъпоценни камъни, диамантени инструменти и аксесоари за тях, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа. ? Какво получавате : Нашата диамантена картина, включваща 1 алмазную дръжка, 1 тава и парче глина, с диаманти от всеки цвят осигурява допълнително количество от 30%, което е достатъчно за завършване на диамант стенописи.Размер на платното - 12х16 см. ? Сгъсти нано-платно : Нашите комплекти за рисуване с диаманти за възрастни и деца е водоустойчив и има постоянна консистенция.Перфектен цвят и на съответните подробни указания.Символи и букви е много лесно да се види и прочете. ? Украса за диамант живопис : Нашият комплект за диамант живопис ще ви помогне да подправка на вашия хол, спалня и на други места, е идеално за декорация на дома, diamond изкуство осветява живота и я прави по-интересна.

R

Продукти в категория