.

.

Kisangel Окачен на Кука за детски Колички, Закачалки, Чанта за Памперси, 16 бр., Куки за детски Колички, Скоба за инвалидни Колички, Щипки за чанти, Куки, Тежки Закачалки, Ч?

Kisangel Окачен на Кука за детски Колички, Закачалки, Чанта за Памперси, 16 бр., Куки за детски Колички, Скоба за инвалидни

BGN 3.33
Продукти

СЪОБЩЕНИЕКука за чанта за детска количка - майките могат да използват тази кука за окачване на чанти за пазаруване, торбички за памперси, бебешки аксесоари и много други.Закачалка за детски колички с куки - особено полезна за колички без кошница за съхранение. Осигурете достатъчно количество за своя употреба.Скоба за детска количка - можете бързо и лесно да се мотае или да се оттегли с количка, чанта за пазаруване, дамскую чанта, детски играчки, торбички за памперси или дрехи.Кука за колички за мама - Ако търсите задължителен подарък за наскоро направени родители, този продукт е добър избор.Куки за носене на дете - Изработени от висококачествени материали, безопасни и трайни за използване, имат по-дълъг живот.Списък на пакетите, 16 x куки за детски колички Характеристики - Цвят : черен - Изработен от висококачествен материал, безопасен и траен за използване, дълъг живот. - Материал : ABS - Ако търсите задължителен подарък за нов родител, този продукт е добър избор. - Тази кука за детски колички се инсталира лесно и се отстранява, предоставя повече удобства и спестява усилията. - Широко приложение, може да се използва за съхранение на чанти, чантата или раницата си на открито.Идеален аксесоар за детски колички. - Майките могат да използват този кука за закачване на вашите торби за пазаруване, торбички за памперси, бебешки аксесоари и много други.39 инча; Информация за Този продукт кука за колички има много приложения.Можете да окачите на стоки от първа необходимост, играчки, раница, покупка.Това е една много удобна кука за количка, когато излизате на улицата с децата. необходим партньор колички.Здрав за по-дълга употреба.Изящна изработка осигурява практичност.

R

Продукти в категория