.

.

MEICOLY Фалшива Кръв, Моющаяся, Годни за консумация Сценична Кръв, 0,5 мл, Реалистични капки Лепкава Фалшива Кръв с Пискюл, Безопасни за устата, зъбите, Кървене от носа, Х?

MEICOLY Фалшива Кръв, Моющаяся, Годни за консумация Сценична Кръв, 0,5 мл, Реалистични капки Лепкава Фалшива Кръв с Пискюл, Безопасни за устата,

BGN 3.79
Продукти

Състав : ХИДРОЛИЗИРАН ЦАРЕВИЧНО НИШЕСТЕ, целлюлозная камед, вода, дегидроацетат натриев, калиев сорбат, cl16035 (червен 40), cl42090 (синьо 1)Етап на тъмната кръв : 15 мл, 30 мл, 60 мл по избор.фалшива кръв годни за консумация. ядивната фалшива кръв.фалшива годни за кръв.фалшив кръвоизлив от носа.сигурна очна кръв.капка кръв от очите. изплакнете с поддельную кръв.фалшива смываемая кръв.смываемая фалшива кръв.КАК ДА СЕ ИЗПОЛЗВА.Нанасяйте върху кожата с четка внимателно, не е токсично и е безопасно за устната кухина.КАК ДА ДЕИНСТАЛИРАТЕ : . Отстранете с топла вода и сапун.Годни за консумация и безопасен за устата. Веган и без насилие. Реалистична текстура на кръв.Може да се пере и не оставя петна.Игра за действие.На сцената на FX.Обитаван от духове къща.РЕАЛИСТИЧНА ТЕКСТУРА КРЪВ : Нашата сценична кръв, подобна на лепкаво желе, тя е гъста, не избледняват, същия вискозитет като истинска кръв.Идеален за гиперреалистичных ефекти рани, малък разрез, перерезанного гърлото, реалистична кръв от перерезанного китката, подходящ за сочащихся рани.ГРИМ за специални ЕФЕКТИ : Нашата сценична кръв ще остане на мястото си.Фалшива кръв, подходящи за Хелоуин, екшън, филм на ужасите, сценични ефекти, cosplay, дрехи, зомби, клоун страшно, демонична характер.Добавете кръв етап МЕЙКОЛИ, за да нанесе завършек на белег тъкан, гниющую плът, ефекти, открити рани.СИГУРНО ЗА УСТАТА : Сценична кръв остава лъскава и лепкава, подходяща за шеги.Сигурен съставка за уста не кровоточил.ЛЕСНО СЪЗДАВАНЕ на КРЪВОТЕЧЕНИЕ от НОСА : използвайте четката, за да нанесете средство за директно под носа, създаване на ефект на кръв от носа, също е подходящ за нанасяне на отпечатъци от ръцете и раните.Лесно се отстранява с топла вода и сапун.ВЕГЕТАРИАНСКИ, ЖЕСТОК и нетоксичен : Хипоалергичен, не дразни кожата.Забележка : Както и в случай с всичките козметични средства, ние препоръчваме преди да направим един малък тест на кожата си, тъй като кожата при всички е различно. Забележка : това е лепкава кръв, която може да се замърсяват при взаимодействието с хората.Също така може да се залепи в косата си.

R

Продукти в категория