.

.

Украса от Бонбони NOLITOY Украшение за деца Детски Кошница За Съхранение Кутия За Съхранение на стоп-моушън Кошница За Бонбони Кошница За Съхранение На Хелоуин Кутия ?

Украса от Бонбони NOLITOY Украшение за деца Детски Кошница За Съхранение Кутия За Съхранение на стоп-моушън Кошница За Бонбони Кошница За Съхранение

BGN 4.06
Продукти

ПлатКОШНИЦИ С БОНБОНИ за ДЕЦА - Създават щастлива атмосфера на Хелоуин, служат за украса за Хелоуин или друг празник.КОШНИЦА ЗА СЪХРАНЕНИЕ в СКЛАДА, - Тази кошница за съхранение на бонбони може да се използва за съхраняване на бонбони, бисквити и други дреболии.КАЛЪФ ЗА СЪХРАНЕНИЕ на "БИСКВИТКИ" - разбира се, можете да го изпратите на вашите деца или приятели като изненадващ подарък, той им се радвате.Кошница за съхранение на продукти-Топли съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. Може да има малка разлика в цвят и размер между фотография и действителната стока.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодаря ви!.УКРАСА от бонбони - един чудесен аксесоар за Хелоуин, които ще красят вашата всекидневна, спалня, сватба и други празници или събития, които трябва да се украсяват.Пратката включва 1 х кошница за съхранение на шоколадови бонбони Характеристики-Тази кошница за съхранение на бонбони може да се използва като калъф за съхранение на шоколадови бонбони, бисквити и други дреболии. кошница за съхранение на шоколадови бонбони-Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. Може да има малка разлика в цвят и размер между фотография и действителната кошница за съхранение на продукти. - Разбира се, можете да го изпратите на вашите деца или приятели като изненадващ подарък, те ще се радвате на тази кутия, за съхранение на шоколадови бонбони. - Подарък кошница за съхранение на шоколадови бонбони на Хелоуин са изработени от бамбук, кърпа с изображение, кошница за съхранение на Хелоуин. - Създаване на радостна и щастлива атмосфера на Хелоуин, украса за Хелоуин или друг празничен декор. - Материал : Текстил и бамбук ивица. - Добър аксесоар за Хелоуин, което ще си хол, спалня, сватба и други празници или събития, които е нужно разкрасяване. - Размер : 21x9x16 виж - Цвят : както е показано на фигурата.Информация за Товареhalloween кошница за съхранение, не се колебайте, купете го. украса за деца Уникална украса за Хелоуин кошница за съхранение на шоколадови бонбони, може да се използва не само за съхранение на шоколадови бонбони, бисквити и други по-малки подаръци, но също така може да бъде украшение на атмосферата на Хелоуин.

R

Продукти в категория