.

.

Сребро с Червени Набедренная Фляжка за Мъже, Фляжка за Алкохол, Запечатани Фляжка от Неръждаема Стомана с Фуния, комплект за Жени, Имат Фляжка за Пиене на алкохол, н?

Сребро с Червени Набедренная Фляжка за Мъже, Фляжка за Алкохол, Запечатани Фляжка от Неръждаема Стомана с Фуния, комплект

BGN 0.67
Продукти

【Високо качество и безопасност на】 имат фляжка 8th Day Fashion е изработена от хранително-вкусовата неръждаема стомана, никога не ръждясва 【Лесна употреба всеки ден】 определени фуния за фляжек за алкохол 8th Day Fashion се предлага с фуния, в която е лесно да се изпълни напитки, които ви харесват.Майната-надолу покриване на флакони за пиене се свързва с превръщането лост, сготвени на лазер, който осигурява максимално предотвратяване на изтичане на информация, като същевременно се предотврати загуба на покрива. 【Красив подарък】 Модерен мъжки /дамски фляжка за пиене 8th Day - идеалният подарък за вас или вашите приятели, които обичат да пият. 【Обемът И размера на】 модни фляжка 8th Day побира 8 унции течност.С размера на дланта си, можете да го сложите в джоба на ризата или дънките, или можете да го сложите във вашата раница или чанта. 【За обслужване на клиенти】 Своя опит с продуктите на-нашата цел.Не се притеснявайте, върни парите, ако не сте доволни от стока.Ние предлагаме услуга за връщане в рамките на 30 дни.

R

Продукти в категория