.

.

Avaner Мъжки Часовник с Голям Циферблат, Спортни Часовници с Двойно Часови Пояс на Кожен Ремешке, Аналогов Кварцов Часовник с Декоративни Циферблат-Компас и Термомет?

Avaner Мъжки Часовник с Голям Циферблат, Спортни Часовници с Двойно Часови Пояс на Кожен Ремешке, Аналогов Кварцов Часовник с Декоративни

BGN 11.19
Продукти

★ 【Часовник с голям циферблат】 мъжки часовници са в голям корпус от 2,3 инча с 4 циферблатами (два циферблата показване на времето, декоративен термометър и часовници компас)Часовници с уникален дизайн, със сигурност ще се превърне в отправна точка за разговор. ★ 【Разбираеми】 Голям светъл циферблат с арабски цифри и аналогов дисплей, лесен за разчитане. ★ 【 Двойна часова зона】 Стръмни часовници подкрепят показване на два часови зони, което е идеално за бизнес пътуване или връзка от разстояние. ★ 【Точното водене на време】 Висококачествени ръчни часовници с японски кварцов механизъм, осигуряват точното водене на време.С тези часовници с часове да не пропуснете някоя важна среща или среща. ★ 【Удобни И издръжливи】 Меки, гъвкави и трайни кожени часовници ще станат чудесен подарък за вашите приятели или семейство за рожден ден, ден на бащата, Коледа или Хелоуин.Той поддържа показване на два часови зони.Големи арабски цифри с аналогов дисплей.Корпус от неръждаема стомана и твърд стъклена повърхност.Часовникът е водоустойчив за ежедневна употреба, моля, не поставяйте ги по време на гмуркане, плуване, гмуркане, работа, свързана с вода, или на риболов.Това е часовник с голям циферблат, моля, уверете се, че размерът да е подходящ.Корпус : Метален.Дисплей : Аналогов.Тип обков на каишка : Обтегач.Каишка за часовник : каишка от изкуствена кожа. Механизъм : японски кварцов механизъм.Диаметър на корпуса на циферблата : 2,3 инча (5,8 см).Дебелина на корпуса на циферблата : 0,55 инча (1,1 см).Ширина на каишка : 0,94 инча (2,4 см).Дължина на каишка : 10,8-инчов (27,5 см).Тегло часа : 3,93 oz (110 грама). Декоративен циферблат с термометър и компас.Ръчен часовник, който сте поръчали, ще бъдат добре опаковани в черна луксозна кожена кутия за часовници и могат да бъдат директно дарени.

R

Продукти в категория