.

.

BGZDT 360 Пълноцветен Мини RGB Видеосвет 2450 mah Акумулаторна Джобна лампа с регулируема яркост 2500-9000K Мини лампа (Цвят: E, размер: 1)

BGZDT 360 Пълноцветен Мини RGB Видеосвет 2450 mah Акумулаторна Джобна лампа с регулируема яркост 2500-9000K Мини лампа (Цвят: E, размер:

BGN 210.17
Продукти

Променете цвета, регулиране на стойност H с помощта на режима на HSl и регулиране на пространството на цветовеМожете да отговорят на всеки цвят, който пожелаете.Преносим и лек, с тегло 180 грама, лесно за пренасяне и поставяне в джоб.Вградена литиева батерия, лесен за използване, дълъг живот на батерията.Двоен Режим на цветовата температура може плавно да се регулира в диапазона от 2500 до 8500К, както и свободно да превключвате между висока температура и топлина. конструкция с винт 1/4, за лична употреба, може да бъде свързан към камерите, штативам, притежателите на лампи и т., Промяна на цвета, регулиране на стойността на H в режим на HSl и регулиране на пространството на цветове.Можете да вземете всеки цвят, който искате Преносим и лек, с тегло 180 грама, му е лесно да носят със себе си и сложи в джоба Вградена литиева батерия, лесен за използване, дълъг живот батареирежим в два цвята на температурата може плавно да се регулира в диапазона от 2500 до 8500К, както и свободно да превключвате между висока температура и топлина. 1/4 дизайн на винта, за лична употреба, той може да се свърже с камерите, штативам, притежателите на лампи и т. и Опаковъчен лист : 1 x комплект заполняющий лампа Забележка : 1. Поради разлика в светлина и екрана цвят на продукта може да се различават малко от представени на снимките. Моля, се допуска отклонение от няколко сантиметра от ръчно измерване.Моля се допуска грешка в 2-3% от ръчно измерване.Моля, уверете се, че не възразявате срещу това.

R

Продукти в категория