.

.

ТЯНЬЦЗЯО Малка Преносима Косметичка За Носене с Дръжка, Кутия За Съхранение на Козметика, Органайзер За Бижута (Черна противопожарна плака)

ТЯНЬЦЗЯО Малка Преносима Косметичка За Носене с Дръжка, Кутия За Съхранение на Козметика, Органайзер За Бижута (Черна противопожарна

BGN 46.75
Продукти

1、 Висок капацитет : външния му вид е много малка, но в действителност той има голям капацитет 2、 Преносим и по-стабилна : Този тоалетка оборудван с удобна противоплъзгаща се дръжка, така че да можете лесно да се вдигне и да си.Също така е възможно да се заключва с помощта на бутоните за козметика нежно се съхраняват в калъф. 3、 Материал : В тази преносима косметичке се използва твърда пластинчатая повърхност и повърхността Симфония на ПУ, което я прави здрава и нейното не е лесно да се повреди, при това тя разполага със стилен и оригинален външен вид. 4、 Лесно да се обобщи : тъй като има няколко вътрешни кутии, можете да съхранявате продуктите си по-внимателно и лесно да намерите това, което искате да използвате. 5、 Освен удобство за носене, той е подходящ и за домашна употреба, за съхранение в закрити помещения и в салона за красота. "TIANJIAO - това е компания, която разработва продукти за любителите на красотата.Е специализирана в предлагането на продукти, свързани с торби и футлярами, включително козметични чанти тележечного тип, преносими, козметични чанти и т. Те имат различни размери и различни цветове, и винаги ще има някой, който да отговаря на вашите изисквания.Освен това, нашата философия за обслужване се състои в това, да предоставят на всеки клиент приятно пазаруване опит, и се надяваме, че ще се наслаждавате на нашите стоки. подробна информация : Състав материал : повърхност от ABS-пластмаса или твърда плоча Форма на повърхността : кубовидная Размер : 25 см * 18 cm * 21,5 см. Цвят : сребристи ленти /розови ленти/розово /розово-червено Количество : 8 бр / компл. Подходящ е за всички : гримьор, маникюрша, фризьор, козметик, персонален Дръжка : нескользящая дръжка Употреба : съхранение / организация Моля, запознайте се с нашата информация за продукта и изберете вашия любим.Ако има някакви проблеми с продукта, моля, свържете се директно с нас, ние ще ви отговорим и ще решим проблема ви в рамките на 24 часа ".

R

Продукти в категория