.

.

YunKo 6 бр. Рибка Колата под Формата На Сърце, Яйце, Форма За Суши, Ориз, Форма за Яйца, твърдо Сварени, Форма за Детски Помадного Торта, Инструмент За Украса, Кулинарни Ф?

YunKo 6 бр. Рибка Колата под Формата На Сърце, Яйце, Форма За Суши, Ориз, Форма за Яйца, твърдо Сварени, Форма за Детски Помадного

BGN 1.33
Продукти

❤Безопасен материал - Всяка форма за приготвяне на ориз за суши с яйце е направена от висококачествен хранителен полипропилен (PP) ❤ Перфектния размер -форма за декорация на ориза има размери около 2.7 "x 2,7"x 1,7" (Lxwxh), сладка и забавна за децата. ❤Набор от ценности-В комплекта са включени 6 фрези за ориз във формата на животни, заек, мечка, риби, коли, звезди и сърца. ❤Лесна употреба Почистете горещо яйце, слага се във форма с ориз за суши, затворете я, потопете формата в студена вода, изчакайте малко и след това яйцето придастся симпатична форма. ❤Страхотна покупка - форма за оризови топки се радвате на вашите деца, а също така може да стане добър подарък за приятели или на любителите на яйца, твърдо сварени.Всяка форма на ориз за суши е направена от висококачествен хранителен полипропилен (PP).Почистете горещо яйце, сложете го в форма с ориз за суши, затворете я, потопете формата в студена вода, изчакайте малко и след това яйцето придастся симпатична форма.Форма за оризови топки се радвате на вашите деца, а също така може да стане добър подарък за приятели или на любителите на яйца, твърдо сварени. Почистете варено яйце (по-добре, ако тя е по-лек, отколкото вътрешен размер на форми), докато тя е все още топла.Сложете го във формата и бавно и затворете плътно капака. Пригответе малко студена вода и потопете формата за около 10 минути. Отворете капака и извадете яйцето. Приложете вътрешен калъф с външен футляру. Попълнете вътрешната форма на ориз за суши и здраво стиснете си. Сложете капака на корпуса и здраво стиснете си. Плъзнете вътрешен калъф отзад, както е показано на фигурата. Отворете вътрешната кутия и извадете ориз, руло, за да се суши.

R

Продукти в категория