.

.

Подаръчен комплект за грим 24шт - Всички в един комплект козметика със сенки за очи, бои за устни, четки, молив за вежди, подводкой за очите, консилерами и бронзаторам?

Подаръчен комплект за грим 24шт - Всички в един комплект козметика със сенки за очи, бои за устни, четки, молив за вежди, подводкой за очите,

BGN 13.99
Продукти

?【Универсален комплект за грим 】 Включва : Сенки за очи + коректор + козметична пискюл + Гланц за устни + Молив за вежди + очна линия за очи + червило + монолитен борда захар + червило + Грим за лице + Балсам за устни + косметичка + Крем за вежди + грунд + пуховка + спиралаРазмер на опаковката : 27. Общо тегло : 0,681 КГ / 1,51 килограм.Сенки с високо съдържание на пигмент и водоустойчив, сверхмягкие, лесно растушевываются.устойчив, естествен.Както за лични, така и за професионална употреба. ?【ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК】 добре Обмислен подарък за юноши, жени, момичета и гримьори, този обширен набор дава на всеки шанс да се създаде желания образ!Перфектна комбинация от елегантност и удобство, с богат избор от цветове и стилове ще задоволят вашият грим на цялото лице, ще улесни създаването на изтънчен, безупречен грим за парти / на ежедневния грим / сватбен грим.Идеална като подарък за деня на влюбените/рожден Ден/Коледа. ?【ПРЕМИУМ КАЧЕСТВО】 са Произведени от висококачествени съставки.Те не съдържат агресивни химикали и токсини, които могат да раздразнят кожата ви.Сенки за очи много лесно растушевываются и пигментируются, че е чудесен вариант за начинаещи гримьори.В палитрата на грима, представени всички изключителни матов, металик, сатен, блестящо и гел пайети.Високо качество на съставките с копринен блясък запазват цвета през целия ден. ?【ИДЕАЛЕН ЗА ВСИЧКИ】 Този комплект за грим, специално предназначени за бели хора и подходящ за всички американци и европейци.Можете да използвате по-светли цветове, за да подчертае по-дълбоки цветове, за да определи и по-ярки, интензивни цветове, за да добавите острота на всеки образ.Минимум съставки, Не съдържа сулфати, Алкохол, алергени Европейски стандарт.Отличен за чувствителна кожа. ?【Нашите услуги】ATB-GIFT - млад, енергичен и привлечена от марка, която също се придава голямо значение на опита пазаруване, като ви предоставя 100% гаранция за качество и удовлетвореност.Ако по някаква причина не сте 100% удовлетворени, моля, първо се свържете с нас тук, ние ще обслужим вас един по един, от първия път.Нашият екип клиенти ще ви помогне да ВЪРНЕТЕ ПРОДУКТА или ще върне ПАРИТЕ. 【Моята цел и мисия】 Ключът към разкриването на козметичен творчески потенциал, който обединява множество нюанси и стилове, които без много усилия ще съживят вашата колекция!Независимо от това, как изглеждаш, широката цветова гама, намираща се вътре, ще ви спечели, дымчатые цветове, отворени за вас е съвсем друга и пъстър свят.

R

Продукти в категория