.

.

MIPAWS Черно Промишлен окачен лампа, Малък полилей на 1 крушка в фермерска къща с Регулируем ремък, Правоъгълни Сладък висящи лампи за антре, Кухненски остров, трапеза?

MIPAWS Черно Промишлен окачен лампа, Малък полилей на 1 крушка в фермерска къща с Регулируем ремък, Правоъгълни Сладък висящи лампи

BGN 41.27
Продукти

Съвместими с крушка с нажежаема жичка на базата на E26 【Промишлен мини дизайн 】 Моля, потвърдете на размера преди да поръчате.Окачен лампа за фермерска къща с 1 лампа е с отворена геометрична рамка с матово черно покритие.Прост линеен дизайн придава на вашия дом със стилен външен вид.Чудесно за всеки кухненския остров, фоайето или антре. 【Монтаж не се изисква 】 Тази симпатична малка лампа идва в сглобени.Просто трябва да направите няколко лесни стъпки и да си купите електрическа крушка.Инструкция, инсталация на оборудването, конектор кабели и тел за заземяване са включени в комплекта. 【 Регулируема височина 】 Дължина на кабела на този индустриален подвесного на осветителното тяло е 39,3 инча. Му може да се регулира в зависимост от вашите предпочитания и дизайн.И той може да бъде инсталиран на плосък или скосен таван. 【 Перфектен Декор】 Този модерен малък висящ лампа элегантен и классичен .Идеална за хранене на фермерска къща, на кухненски мивки, коридор, фоайе. 【 Гаранция за удовлетворение】 Ние предлагаме гаранция 12 месеца.Ако установите някакви повредени или липсващи детайли, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро.

R

Продукти в категория