.

.

Топка за медицина и упражнения CAPHAUS, здрава гума и равномерно разпределение на теглото; Удобен канава захват за тренировка на сила, баланс и ядро, на повърхността с ?

Топка за медицина и упражнения CAPHAUS, здрава гума и равномерно разпределение на теглото; Удобен канава захват за тренировка

BGN 11.32
Продукти

? Тези универсални утяжеленные медицински топки, които са отлична алтернатива на свободен тежестта, осигуряват оптимална тежест за резистентност, повишаване на издръжливостта, координацията, мускулната сила ? Черупки и пикочния мехур, за медицински топки CAPHAUS са изработени от висококачествени и екологично чисти гумен материал, което осигурява здравина и издръжливост здравно топката, която има текстурированную баскетбольную повърхност, осигуряваща по-удобен и лесен за улавяне по време на тренировка, насладете се на тренировка на цялото тяло и може да се почувствате изгаряне. ? Нашите медицински топката, подходящ за начинаещи спортисти, професионални лифтеров, инструктори по йога, спортни зали и всеки, който се намира между тях, помага за подобряване на баланса, основна сила, както и мускулите и стойка. ? Нашите медицински топки подходящи както за мъже, така и за жени и са отлично средство за възстановяване след травми. Те са по-лесни за използване от гири, ние предлагаме по-широк избор на варианти : удобен канава хват тегло £ 2, £ 4, £ 6, 8 кг, 10 кг за тренировка на сила, баланс и основните мускули, на повърхността с единна текстура.

R

Продукти в категория