.

.

Статуетки на риби Koi премиум-клас ръчно изработени Уникални Фигури от смола - Декорация за офиса и Аквариум - колекционерска стойност и декор (4,72 инча, Стил 02, колекц?

Статуетки на риби Koi премиум-клас ръчно изработени Уникални Фигури от смола - Декорация за офиса и Аквариум - колекционерска стойност

BGN 0.67
Продукти

Тези koi от смола са идеални за подобряване на външния вид на вашия аквариум, градинска резервоари за питейна вода, или на езерото, и дори може напълно да се потопят във водата, без да вреди за техните цветове или материал ?? Освен това, те са ръчно рисувани?️?, което придава на всеки един продукт индивидуален оттенък, наподобяващ истинска нещо. ? Нашата невероятна колекция от малки рибки koi е представена от разнообразни популярни видове, от които имате ще ви остави без дъх дух.Насладете се на невероятни модели Хе Ки Уцури, Асаги и Дойцу.Насладете се на ярки цветове Kohaku, Куджаку и Мацубы.Бъдете заслепени от метален блясък Огона и Сиро Уцури.И не пропускайте смели и красиви Сева Сансоку, Taisho Санке и Танчо Kohaku.Всяка рибка великолепнее предишния, и вие няма да можете да се пазят, за да не гледат на него по-отблизо! ?.Koi в стил фентъзи - това е перфектното съчетание на природна красота и културно творчество.Благодарение на цветове, които не съществуват в природата, той предлага по-богат избор на цветови решения, които се сливат с вашата уникална индивидуалност и изразяват си.Независимо дали рождени дни ?, Ден ? на свети Валентин, Ден на майката ??, Ден на бащата ??, ? Деня на Благодарността, Великден ?, или на Коледа ?, това изискано произведение прави идеален подарък.Получателят е, без съмнение, ще бъде впечатлен от доброто си качество.Моля, обърнете внимание, че поради измервания ръчно може да бъде грешка в 0-1 вж. Също така, в зависимост от местоположението, може да се наложи да заплатите допълнителна такса за данъци върху вноса.Извиняваме се за всяко неудобство, което може да предизвика.Тези фигурки рибки koi не само са красиви сами по себе си, но и са чудесен подарък за всякакъв повод. ? Изживейте вашите рафтове, маси или елементи за вода с помощта на този уникален изделия, което е идеален за декориране на вашия дом или офис.Тези koi от смола са идеални за подобряване на външния вид на вашия аквариум, градинска резервоари за питейна вода, или на езерото, и дори може напълно да се потопят във водата, без да вреди за техните цветове или материал. ?? Освен това, те са ръчно рисувани?️?, което придава на всеки един продукт индивидуален оттенък, наподобяващ истинска нещо. ? Нашата невероятна колекция от малки рибки koi е представена от разнообразни популярни видове, от които имате ще ви остави без дъх дух.

R

Продукти в категория