.

.

Одеало Fenyiti Baby Monthly Milestone за Малки Момчета, Персонални Фон За Снимки Графика на Растежа на Новороденото, 60 *40 (Луна)

Одеало Fenyiti Baby Monthly Milestone за Малки Момчета, Персонални Фон За Снимки Графика на Растежа на Новороденото, 60 *40

BGN 17.09
Продукти

【Запечатлейте скъпоценни спомени】 Това прекрасно одеало за малки момчета и момичета - идеален фон, за да се отбележи и отпечатък на растежа на вашето дете през цялата първа година от живота си! 【Безопасен и удобен материал】 Нашите бебешки одеала произведени по технология silky smooth с използването на велосипеди, които не съдържат флуоресценция, токсини и алергени, които не съдържат бръчки, супер мека и копринена, което гарантира, че вашето момиче или момче ще се чувстват уютно.Одеало milestone baby months лесно се изтриват и се суши на пишеща машина, не добри.когато само след няколко измивания. 【Многофункционално одеало Milestone】 Нашия стабилен към бръчки материал улеснява снимките!Нашето месечно детско одеяло може да се използва като одеяла за прием на детето, одеала за детски колички, своята практика за хранене, своята практика за детски колички, игра на килима и т. 【Перфектен размер】 Нашето детско одеало за снимки с размер 60 х 40" идеално пасва за това, за да е удобно да се побере в рамката и да направи най-добрите снимки от вашия мил дете. 【- Добри персонализирани подаръци за деца】 Това детско одеало milestone ще бъде хубав подарък за бебе душ и невероятно елемент на украса за бъдещи майки, така че те биха могли да наблюдават, тъй като те растат, играят и да записва спомените за новороденото момче и момиче.Идеален подарък, който те ще помнят завинаги. 【Обслужване на клиенти】 Fenyiti осигурява 100% удовлетвореност на клиентите ни е наш главен приоритет.Ние предлагаме онлайн поддръжка на клиенти в продължение на 24 часа / 7 дни.Не се колебайте да ни информирате чрез "свържете се с продавачите", ако стоките не отговарят на вашите очаквания /проблем с качеството на продукта, ние обещаваме 100% пълно възстановяване. 【Запечатлейте скъпоценни спомени】 Това прекрасно одеало за малки момчета и момичета - идеален фон, за да се отбележи и отпечатък на растежа на вашето дете през цялата първа година от живота си!. 【Безопасен и удобен материал】 Нашите бебешки одеала произведени по технология silky smooth с използването на велосипеди, които не съдържат флуоресценция, токсини и алергени, които не съдържат бръчки, супер мека и копринена, което гарантира, че вашето момиче или момче ще се чувстват уютно.

R

Продукти в категория