.

.

Колан за вдигане на тежести 2Fit® За подкрепа на гърба В салона, за Фитнес, за Бодибилдинг, Мъжки, Дамски, Унисекс (Лилаво, Малка)

Колан за вдигане на тежести 2Fit® За подкрепа на гърба В салона, за Фитнес, за Бодибилдинг, Мъжки, Дамски, Унисекс (Лилаво, Малка)

BGN 9.04
Продукти

Лек корпус от вспененной гума Eva осигурява мобилностТежка метална ключалката за захващане държи здраво на каишка. Облегалка ширина от 5 инча За максимална подкрепа.Най-добрият избор за вдигане на тежести при жените.Всички наши кожени ел. колани, се проверяват за качество.Лек корпус от вспененной гума Eva осигурява мобилност.Тежка метална ключалката за захващане държи здраво на каишка. Облегалка ширина от 5 инча За максимална подкрепа.Най-добрият избор за вдигане на тежести при жените.Всички наши кожени ел. колани, се проверяват за качество. 2 Fit Женски колан за вдигане на тежести във фитнес залата, за подкрепа на гърба за тренировка в залата за пауэрлифтинга Нашият Син колан за вдигане на тежести е оборудван с едностранно закопчалки на велкро, ъгъл на наклон надолу, за да съответства на естествената форма на гърба, както и контурите на бедрата и ребрата за допълнителен комфорт.Зона 2 Fit има ширина от 5 инча отзад.Неговият уникален размер, което го прави идеален за всичко, като се започне с клекове на 500 lbs.to премествам мебели.

R

Продукти в категория