.

.

Улични Струнни тела 43 метра, 16 пури в ограничени бройки Небьющихся Лампи Edison, Регулирани с помощта на Дистанционни управления, Външни осветителни Тела за Вътрешен ?

Улични Струнни тела 43 метра, 16 пури в ограничени бройки Небьющихся Лампи Edison, Регулирани с помощта на Дистанционни управления,

BGN 17.33
Продукти

【Пестене на енергия】 Външното струнни тела EIUIO с дължина 45 метра значително намаляват сметките за електричество с 90% в сравнение с лампата с нажежаема жичкаСверхдлинный срок на служба може да намали разходите за поддръжка при смяна на крушки с нажежаема жичка. 【8 режима на осветление】 Led гирлянди са 8 режими : автоматичен цикъл, винаги е включена, бавен светкавица, бърза светкавица, няколко удара, светкавица, избледняване и гаснание, избухване на фойерверки, светкавица свещи; ние сме оборудвани с дистанционно управление, можете да настроите режима на осветлението в зависимост от различните нужди с помощта на дистанционно управление. 【При всякакви метеорологични условия И нечупливи】 Пластмасови крушки гарантират сигурността на вас и вашето семейство при подвешивании гирлянди за вътрешен двор, облекчаване на стъклени фрагменти и значително съкращаване на времето за подмяна на крушки, особено за използване на открито.Водоустойчив гирлянди за двор IP65 издържат на сняг, слънце, влага, вятър, дъжд и на екстремни температури, за употреба на открито. 【Лесна инсталация и широко приложение】 Външното струнни тела EIUIO съдържа 16 бр. светодиодни лампи с 16 S-образна лети куки, просто трябва да се закача венец с куки.Тези лесни за използване улични гирлянди за партита ще стане страхотна декорация на вашата градина, бистро, тераса, тераси, перголи, беседки, шатри, чадър при басейна, кафене, спалня, хол, пазар, сватба, рожден ден, коледно парти или други скриптове. 【Гаранция за поддръжка】 Ако по някаква причина не сте доволни от покупката си, моля, свържете се с нас.Удовлетворението на клиентите е нашата основна цел.

R

Продукти в категория