.

.

WWW Играчки за котки в затворени помещения, Интерактивни Играчки за Коте, Регулируема Опаковка Храна за котки с Лъжичка-Тизером, Играчки-Закачки за котки-Неваляшек, ?

WWW Играчки за котки в затворени помещения, Интерактивни Играчки за Коте, Регулируема Опаковка Храна за котки с Лъжичка-Тизером, Играчки-Закачки

BGN 9.49
Продукти

【Забавно многофункционална играчка за котки】 Това е многофункционална играчка за коте, също така може да се използва като играчка за раздаване на храна, играчка за котки-грамофона, играчка за домашни любимци-неваляшек и интерактивна играчка-закачка за коткиОтворете горния капак играчки, за да сложи в нея котешки храна или мезета.Отстрани играчки има ключ, с помощта на които може да регулирате скоростта на изтичане на храна или да регулирате отвор за изтичане отстрани, за да изберете един или два отвора. 【Хранително-вкусовата материал ABS】 Тези играчки за котки, направена от екологично чист материал ABS, който е безопасен за котки и ще продължи дълго. 【Е проектирана с 2 топки на пистата】 В средата на играчки създаден на пешеходна пътека.По пътеката има 2 пластмасови топчета, които могат да се сменят по пътя.Топката може да привлече вниманието на котката, когато му се върти, така че една котка може да се интересуваме от играчка. 【Интерактивна котешка дразнящая пръчка】 в горната част На играчката има влакнести забавно котешка пръчка с топче.Тази играчка е проектирана под формата на неваляшки, а пръчка отгоре може да се махам назад-напред, за да привлече интереса на котката към играта. 【Направете вашата Котка по-щастливи】Дизайн неваляшки много смешно, че може да достави за котки от по-голямо удоволствие и облекчаване на тревожност, причинено от това, че котката няма кой направи компанията у дома, В процеса на обучение играта на играчка, тя може ефективно да се подобрят котки и облекчаване на тревожност, за да котка не са повредени домашна мебели, дрехи и т. 【Забавно многофункционална играчка за котки】 Това е многофункционална играчка за коте, също така може да се използва като играчка за раздаване на храна, играчка за котки-грамофона, играчка за домашни любимци-неваляшек и интерактивна играчка-закачка за котки.Отворете горния капак играчки, за да сложи в нея котешки храна или мезета.Отстрани играчки има ключ, с помощта на които може да регулирате скоростта на изтичане на храна или да регулирате отвор за изтичане отстрани, за да изберете един или два отвора. 【Хранително-вкусовата материал ABS】 Тези играчки за котки, направена от екологично чист материал ABS, който е безопасен за котки и ще продължи дълго.

R

Продукти в категория