.

.

Смола за 3D-принтер ANYCUBIC, 405 nm LCD смола UV-втвърдяване, висока инжекция и бързо Фотополимерная 3D-смола за 3D-принтер от смола LCD/DLP/SLA (светло бежово, 1 кг)

Смола за 3D-принтер ANYCUBIC, 405 nm LCD смола UV-втвърдяване, висока инжекция и бързо Фотополимерная 3D-смола за 3D-принтер

BGN 27.30
Продукти

[ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ РАЗПЕЧАТКИ] Постигане на висококачествени резултати печат с помощта на стандартна смола 3 D Printer Resin, която осигурява гладка повърхност-добри детайли и точните форми [ТРАЙНОСТ] Стандартна смола за 3 D-принтери-различна здравина и устойчивост на износване, което я прави идеална за производство на детайли и прототипи, които трябва да издържа на износване. [ТОЧНИ ОТПЕЧАТЪЦИ] Получите точни отпечатъци с помощта на стандартна смола за 3 D-принтер Resin, която осигурява по-висока стабилност на размерите, създаване на подробности точните размери и форми. [ЛЕСНА ЗА УПОТРЕБА] Стандартна смола за 3 D-принтер Resin лесен за употреба, така че дори новаците да могат ефективно да работи с него, което осигурява безпроблемен и лесен процес на печат. [ЯРКИ ЦВЕТОВЕ] Стандартна смола за 3 D-принтер осигурява наситени и ярки цветове, което позволява да се създаде зашеметяващ отпечатъци с впечатляваща точност на цветовете. [ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ РАЗПЕЧАТКИ] Постигане на висококачествени резултати печат с помощта на стандартна смола 3 D Printer Resin, която осигурява гладка повърхност-добри детайли и точните форми. [ТРАЙНОСТ] Стандартна смола за 3 D-принтери-различна здравина и устойчивост на износване, което я прави идеална за производство на детайли и прототипи, които трябва да издържа на износване. [ТОЧНИ ОТПЕЧАТЪЦИ] Получите точни отпечатъци с помощта на стандартна смола за 3 D-принтер Resin, която осигурява по-висока стабилност на размерите, създаване на подробности точните размери и форми. [ЛЕСНА ЗА УПОТРЕБА] Стандартна смола за 3 D-принтер Resin лесен за употреба, така че дори новаците да могат ефективно да работи с него, което осигурява безпроблемен и лесен процес на печат. [ЯРКИ ЦВЕТОВЕ] Стандартна смола за 3 D-принтер осигурява наситени и ярки цветове, което позволява да се създаде зашеметяващ отпечатъци с впечатляваща точност на цветовете. смола за 3d-принтер.

R

Продукти в категория