.

.

6 БР. Метални Изящни Кръгли Декоративни Копчета за Шиене на Дрехи, Костюми, Пуловери, Блузи, Риза, Пуловер, Вязаный Жилетка (опаковка от 6, № 2)

6 БР. Метални Изящни Кръгли Декоративни Копчета за Шиене на Дрехи, Костюми, Пуловери, Блузи, Риза, Пуловер, Вязаный Жилетка

BGN 3.33
Продукти

размер : 12мм 1мм ≈ 0,039 инча.Моля, проверете размера на копчета, за да те приближи към вашата рокля.Употреба : Различни цветове е достатъчно за използване в ежедневния живот и отговарят на вашите нужди в създаването на проект САМ и занаятите, сменете копчета на дрехите си, като якета, копчета за панталони. размер : 12 мм, 1 мм ≈ 0,039 инча.Моля, проверете размера на копчета, за да те приближи към вашата рокля.Употреба : Различни цветове, достатъчно, за да можете да ги използвате в ежедневието си или създават със собствените си ръце, и отговарят на вашите нужди за изграждане на вашия проект САМ и занаятите, сменете копчета на дрехите си, като якета, копчета за панталони.Обтегач за моден костюм/Потници/Палто/кардигана/Блузи / ризи.

R

Продукти в категория