.

.

7-Инчов Led панел, 240 W 24000лм Led работни фарове за трактор, Led модули за камиони, 12 В 24 В Точка Наводняющий Разход Лъч, Модули светлини с висока проходимост, Фарове за мъгл?

7-Инчов Led панел, 240 W 24000лм Led работни фарове за трактор, Led модули за камиони, 12 В 24 В Точка Наводняющий Разход Лъч, Модули светлини

BGN 46.66
Продукти

【Невероятно ярък】 Всяка светлинна лента с 52 бр топки лампа-12 бр. отразяващи чашки и 4 специални дълбоки отразяващи канали, благодарение на които всяка led светлинна лента притежава висока яркост 240 W, при това значително подобряване на способността на led светлинни панели, да събира светлина и разстояние на осветяване. 【Висока производителност】 водоустойчив дизайн IP68, всяка светлинна лента е напълно затворен алуминиев корпус и е надеждно защитен водоустойчив лепило. Корпус от лят алуминий 6063 за здравина и издръжливост.Подобри повърхността на обектива КОМПЮТЪР, осигурявайки висока светопропускаемость. 【Отлично разсейване на топлината】 Срок на експлоатация до 50 000 часа.Корпус от алуминиева сплав тази светещи панели, специално проектирани по такъв начин, че да има 10 сектори, те осигуряват по-голяма площ за разсейване на топлината при контакт с въздух. 【ИНСТАЛИРАНЕ на】 6ШТ 7-инчов led панел 12/24 и регулируема на 45 градуса за монтаж на стена в опаковката, за да ви позволи да се насладите напълно САМ, можете да инсталирате светлинна лента с различни ъгли на осветление, където пожелаете. 【Широко ПРИЛОЖЕНИЕ】 Идва с гаранция 2 години.Използва се като изключване на светлините, светлините на suv, светлини квадроцикла, светлини UTV, светлини за косачки трактор, светлини мотоциклет, светлини лодки.Дори може да се използва за осветление, градина, двор, архитектурно осветление, градински фенери и т.

R

Продукти в категория