.

.

Нож за рязане на филийки, Нож за рязане на месо, Домакински нож за рязане на кости ръчно коване, нож за нарязване на резени, нож с двойно предназначение, ръчно овощер?

Нож за рязане на филийки, Нож за рязане на месо, Домакински нож за рязане на кости ръчно коване, нож за нарязване на резени, нож с двойно

BGN 2.67
Продукти

【Здрав мясницкий нож】 Този мелачка може лесно да се справят с разфасоване на месо, риболов, лов, къмпинг, оцеляване и готвене на скара на откритоНожове за рязане на месо лесно се изострят отново, те са лесни за почистване, за тях е лесно да се грижи, както и край ножове за рязане на остри и силни.Това е много функционален и безупречно разделочный нож.Здрава конструкция тесака придава ножу за рязане на добра здравина и дълготрайност. 【Многофункционален разделочный нож】 Този многофункционален разделочный се използва нож за нарязване на месо, зеленчуци и кости и много други.Този секира ще добави удовлетворение и удоволствие в кухнята на къмпинга и на открито.Мелачка за месо е подходящ за използване на закрито или на открито, мелачка за месо, със сигурност ще стане ваш практичен помощник. 【Удобен захват и баланс на ножа за рязане на месо】ергономична дръжка на ножа за рязане на месо осигурява безопасен и удобен захват. нож за рязане на месо не е лесно да се промъкнат, той е здрав и спестява време. размер и тегло ножа за рязане на месо, са специално проектирани, че прави нож за рязане на месо е по-лесен за използване и ефективен. нож за рязане на месо е идеално балансиран за постигане на точност при рязане.дръжката на ножа е за рязане на месо осигурява голям комфорт, а нож за рязане на месо намалява до минимум умора, изтръпване или болка. 【Мелачка, лесна поддръжка 】 : моля, дръжте месомелачка, чиста и суха след употребата; изплакнете и оставете месомелачка да се охлади.it препоръчително е да миете нож за рязане на месо с ръка, за да се поддържа добро качество на острието. миеш и обслуживайте нож за рязане на месо.измийте и изсушете нож за рязане на месо ръчно, за да запазите ръба на ножа за рязане на месо остри. 【Услуги месомелачки】 страст и грижа за клиента - ето нашите топ principles.to уверете се, че нашите клиенти винаги са доволни от нашите мясорубом и услуги.ако имате нужда от някаква помощ, моля не се колебайте да се свържете с нас, нашият професионален екип за поддръжка на клиенти на вашите услуги по всяко време!.Обща дължина : 33,5 см Дължина на острието : 20 см Дължина на дръжката : 11 см ширина на острието : 8,5 см Дебелина : 0,3 см Материал на острието : высокомарганцевистая стомана Лунцюань Ръкохватка : черно дърво обков : чиста мед Тегло : 0,52 kg сложете си това!Този висококачествен мелачка за месо ще ви помогне да прекарате време в кухнята!.

R

Продукти в категория