.

.

e5e10 35 Твърди Стрели За Лов с Лък, Накрайници за рибни Стрели, Широки Уши с Трайни Стомана Сменяеми Торпедообразным връх и черни връхчета на Стрели, 6 бр.

e5e10 35 Твърди Стрели За Лов с Лък, Накрайници за рибни Стрели, Широки Уши с Трайни Стомана Сменяеми Торпедообразным връх

BGN 30.88
Продукти

√ Дължина : 35 см / 89 см, диаметър на вала : 8 мм, тегло : 100 г на всеки √ Материал на върха на стрелата : неръждаема стомана, идва с инсталирана тетивой и защитен затвор. √ Материал на пръта : трайно фибростъкло, быстросъемное, позволява лесно извличане на риба две прости обрати на човката. √ Парченца на една ръка за задържане на рибата.Сменяеми стоманени върхове и гладка конструкция от фибростъкло са по-трайни. √ Циклонный съвет за по-добро проникване. Пръта с дължина 35 см, с ярко жълто тетивами и пътеки за готовност за лов.Новата версия на стрелките за риболов от лук със защитни релси и е подходящ за улов на лък.Просто align нашата голяма рибарска стрела с вашата рибарската намотка за лък, и сте готови да стрелят.Спецификация : Диаметър на вала : 8 mm Дължина на вала : 35 см Материал на вала : фибростъкло Особености - Заредете телена парченца и здрава конструкция. - Бър са определени и са освободени чрез завъртане на вала на няколко оборота. - Лесен за подмяна и експлоатация.Пратката включва : 6 бр. х лък за риболов със стрела.

R

Продукти в категория