.

.

Кабели и адаптери ac Mebczyk за Wii U, Зарядно устройство за контролера на Wii u, захранващ Кабел 15 В, Замяна за Nintendo WiiU (не е съвместим с Nintendo Wii)

Кабели и адаптери ac Mebczyk за Wii U, Зарядно устройство за контролера на Wii u, захранващ Кабел 15 В, Замяна за Nintendo

BGN 2.33
Продукти

【Съвместимост със зарядно устройство за конзолата Wii u】 : Специално разработен за конзолата Nintendo Wii U Идеалната качествена подмяна или резервен захранващ кабел wii u, за да си конзола Wii U. Това е усъвършенстван захранващ адаптер за променлив ток с иновативен дизайн.Наслаждавайки се на играта, не се притеснявайте за перебоях в случай на подаване на захранване. 【кабели, wii u и продукция постоянен ток : 15 / 3 А; Дължина на кабела : 6,5 метра. 【Послепродажная подкрепа MEBCZYK】 : Нашите продукти на 100% изключително строга преди продажба, можете да го дари своето семейство, приятели, съученици и на никого, особено на децата.Ако имате някакви проблеми с този продукт, моля, свържете се с нас на този пост, ние ще ви предоставим удовлетворенное решение за първи път.Съдържание : 1 x Зарядно устройство за конзолата Wii U. 【Съвместимост със зарядно устройство за конзолата Wii u】 : Специално разработен за конзолата Nintendo Wii U. Идеалната качествена подмяна или резервен захранващ кабел wii u, за да си конзола Wii U. Това е усъвършенстван захранващ адаптер за променлив ток с иновативен дизайн.Наслаждавайки се на играта, не се притеснявайте за перебоях в случай на подаване на захранване. 【кабели, wii u и продукция постоянен ток : 15 / 3 А; Дължина на кабела : 6,5 метра. 【Послепродажная подкрепа MEBCZYK】 : Нашите продукти на 100% изключително строга преди продажба, можете да го дари своето семейство, приятели, съученици и на никого, особено на децата.Ако имате някакви проблеми с този продукт, моля, свържете се с нас на този пост, ние ще ви предоставим удовлетворенное решение за първи път.Съдържание : 1 x Зарядно устройство за конзолата Wii U. Цвят : сив Напрежение ac 110 и 220 В Iutput : 100-240 v 50 / 60hz.Изход : DC 15 V 3 A за Nintendo Wii.

R

Продукти в категория