.

.

Шкаф Подемни тип, Закачалка регулируема ширина, на Наклона на плавен нулиране регулируема ширина, Спестяване на пространство, Сребристо, Носещи натоварване 30 кг (Р?

Шкаф Подемни тип, Закачалка регулируема ширина, на Наклона на плавен нулиране регулируема ширина, Спестяване на пространство,

BGN 126.15
Продукти

➤Голям капацитет : Тази прибиращ употреба за гардероб в основата е изработена от алуминиева тръба, която е различна здравина и издръжливост, и има най-голяма носеща способност ➤ Свободна регулиране : по-широк обхват на регулиране : приблизително 890-1210 mm. Применимая вътрешна ширина на шкафа е автомобил тип купе : около 900-1220 mm. Благодарение на телескопичната конструкция ширината на тръбата може да се регулира, което го прави идеален за гардероби. ➤ Добре обмислен дизайн : Регулируема плъзгаща се водач за дрехи с въздушна буферна система; ръка леко ще се върне на по-високо място.Лесно се монтира, включително всички винтове и аксесоари, никакви други инструменти, не се изисква. ➤Спестяване на пространство : Прибиращи водачи шкаф-купе и са много подходящи за това, за пълноценно използване на пространството в гардероба.Напълно използвайте височина и спестете място в гардероба. ➤Мултифункционалност : Добавете допълнително място за закачане в магазините на дребно, дрехи, бутици тъкани, къщи, студия или танцови зали.Идеален за спални, гардеробных и гардеробни. ♥♥♥ Добре дошли в нашия магазин ♥Тази употреба за кабинет-купе може да се инсталира в гардероба, за да се възползват пълноценно от по-голямо пространство.♥ Свободно падащ дизайн удобен за окачване или опаковане на дрехи.♥ Да се вдигне или спусне закачалка за дрехи, не се нуждаят от малко столче, много удобна за сгъване на дрехи, висок шкаф ♥ В шкафа могат да се съхраняват инструменти, максимално използване на наличното пространство ♥ Конструкция с двоен амортизирующим буфер, автоматично скача, регулируема широчина Лесен за сборкеоткрывающаяся рейк идва с всички аксесоари, с 24 винтове и шестигранным ключ, можете да го инсталирате в продължение на 15 минути, в съответствие с инструкциите. Прикрепете лявата и дясната прижимные скоби в килера с помощта на винтове. Свържете подвесную тръба с основна тръба с помощта на винтове.Моля, уверете се, че основната тръба се намира в средно положение, за да е по-добре да го пуснете. Поставяне на бележка в края на дръжката на окачен тръбата с помощта на винтове и регулирайте дължината на окачването така, че да се установяват в гардероба.

R

Продукти в категория