.

.

Yardwe 1 бр. Стенни Кошница за Баня, Pink Tv, Мини-Кофа за Боклук, Устанавливаемое на Превозното средство, Върху Малък Контейнер за дребни Неща, Контейнери, Консервиране Ст?

Yardwe 1 бр. Стенни Кошница за Баня, Pink Tv, Мини-Кофа за Боклук, Устанавливаемое на Превозното средство, Върху Малък Контейнер

BGN 11.92
Продукти

ПластмасатаПодвесное кофа за боклук : Сгъваема компактна подвесная дизайн, свободно да се сгъва, не трябва да се огъват.Окачен контейнер за съхранение на отпадъци : Причина : кухня, бар, ресторант и т. Авто контейнер за съхранение на отпадъци : модерен дизайн позволява лесно и удобно да се съхранява.Монтиране на кошчето за боклук : Трайно подвесное с гладка повърхност и добра консистенция без чеп.Окачен контейнер за боклук, инсталирани в колата : помага за решаване на проблема пътувания зад волана, когато няма възможност за сгъване на кошчето.Пратката включва 1 х подвесное кофа за съхранение Характеристики-Подходяща за кухня, баня, тоалетна, кола и на някои други места употреба. - Размер : около 25,00x25,00x16,30 см / 9,82x9,82x6,41 инча. - Сгъваема компактна подвесная дизайн, свободно да се сгъва, не трябва да се огъват. - Складное и компактно подвесное хранилище, което притежава повече пространство и което прави живота по-забавен. - Материал : Пластмаса. Висококачествени материали, притежаващи висока здравина, устойчивост на износване и дълготрайност. - Материал могат да се промият обилно с вода, удобни за почистване, полезен е и е здрава.Описание на продукта монтаж на стена подвесное кофа за боклук Мултифункционален, може да се използва като контейнер за съхранение или за боклук, може да се използва в тоалетната, колата, кухня, баня, удобен и практичен.За кошчето за съхранение на отпадъци търсите удобно кофа за съхранение?често се притеснявате за това, че не разполагате с удобно и практично чекмедже за отпадъци?искате многофункционална кофа за боклук?Нашият продукт - подвесное кофа за боклук.

R

Продукти в категория